Verhuislift huren Woubrechtegem

Bent u op zoek naar een professionele liftservice (verhuislift, meubel- of ladderlift) in WOUBRECHTEGEM (9550)?

De Verhuiskampioen is een spécialist in liftverhuur: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in regio WOUBRECHTEGEM.

Voor uw waardevolle meubels of onderdelen die niet via een trap of lift verplaatst kunnen worden, voor de levering van een nieuw salon of om een vrachtwagen te legen, is een verhuislift of meubellift huren vaak de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

 • Ook op zon- en feestdagen
 • Prijs vanaf € 85,- excl. BTW
 • incl. één verhuizer/bediener
 • Verhuisliften op wagen
 • Belastbaar tot 300kg

Voorkom dat uw spullen vallen, muren, trappen en zelfs uw meubels beschadigd geraken. En wat met de fysieke impact op uw rug en nek? Wij hebben de ideale oplossing voor u als Woubrechtegemnaar. Door het inhuren van één van onze verhuisliften met operator. Dat is onze verhuislift service in régio 9550!

liftservice: meubelliften, ladderliften en verhuisliften

ONZE LIFTEN

Dankzij onze goedkope verhuis- & ladderlift service, kunt veilig en snel alle meubels, een nieuwe salon en alle andere grote objecten of verhuisdozen naar boven of beneden verplaatsen.
Zelfs wanneer u autonoom verhuist, kan een verhuislift goed van pas komen. Ons liften zijn te huur per uur, zo kunt u aan een zeer goedkope prijs uw spullen verhuizen.

Lift op vrachtwagen

Als u van een appartement op de bovenste verdiepingen verhuist, is het huren van een verhuislift of vrachtwagenlift uw beste oplossing.

Deze liften zijn de grootste vrachtliften aangeboden door Verhuiskampioen, ze kunnen zonder problemen de 8e verdieping bereiken!

Een bestuurder/operator is natuurlijk altijd inbegrepen in de prijs voor een snelle en veilige verhuis van uw kostbare goederen & meubelen.

OF

Ladderlift/aanhangwagen

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuizing lade. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof of een smallere doorgang mogelijk.

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

Merk op dat het huren van dit type liften ook mogelijk is voor langere periodes (voor dakbedekking, renovaties en werk op langere termijn, enz.).

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze liften zorgen voor een veilige verhuis 7/7 & 24/24 voor een lage prijs!

Verhuislift met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze verhuisliften met chauffeur.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Een extra verhuizer of verhuiswagen nodig? Wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuis- of ladderlift huren in woubrechtegem

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende liftservice bieden: ladderliften, verhuisliften en meubelliften te huur per uur vanaf € 85,- »

lift huren woubrechtegem

Score: 5 / 5 gebaseerd op 21 klantenreviews

vanaf

85 euro

excl. BTW Product Beschrijving: Verhuur van ladderliften, meubelliften en verhuisliften WOUBRECHTEGEM

offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen lift service

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele liftservice, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Lift met of zonder verhuiswagen
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare huurprijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Moderne & professionele liften tot 300 kg

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN ROND EEN LADDERLIFT HUREN IN woubrechtegem

Ladderlift huren voor uw leveringen van TV of Elektro

Net een grote tv of groot elektrotoestel (koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookfornuis en alle inbouwtoestellen) gekocht bij Courteaux Chris in WOUBRECHTEGEM? Mogelijk is de levering & verplaatsing van de technieker inbegrepen in de aankoopprijs. De kosten van een ladderlift moet u zelf betalen. Geen probleem, de Verhuiskampioen helpt u graag met de goedkope ladderlift om deze naar de juiste etage te brengen.

MEUBELLIFT HUREN VOOR MEUBELEN

Heel wat van onze klanten kopen een groot meubel (een nieuwe kast, salon, bed of volledige eetkamer) bij een De Saedeleer Jurgen , Merlin Meubelen-Keukens nv , Muylaert , Filip Cammu , Meubelen Ter Schoote , Gauquie Interior , Cockaert Design , Vastiau Godeau , Meubelen Jonckheere , Swinnen Store , maes-boons , Nash Enterprises, Bedking-Ergopolis , Trendwood , De Graeve Meubelen , 4XL , De Toren , Samyn Wonen in WOUBRECHTEGEM. Geen sinecure om dat op één van de verdiepingen te krijgen zonder muren of de meubelen zelf te beschadigen. Een meubellift huren per uur is dan de ideale oplossing!

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VERHUISKAMPIOEN : SPECIALIST IN LIFTENVERHUUR TE WOUBRECHTEGEM

Bent u één van de vele inwoners van WOUBRECHTEGEM en op zoek naar een lift te huur voor uw meubelen, elektro of andere grote spullen te verhuizen? Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in een lift service aan aan de beste prijs in regio WOUBRECHTEGEM. ().

Natuurlijk komen wij ook in de omliggende gemeentes zoals SINT-LIEVENS-ESSE, HERZELE, STEENHUIZE-WIJNHUIZE, SINT-ANTELINKS, WOUBRECHTEGEM, OPHASSELT, ASPELARE, HELDERGEM, VOORDE, SMEEREBBE-VLOERZEGEM, AAIGEM, GODVEERDEGEM, RESSEGEM, ERWETEGEM, GROTENBERGE, NEDERHASSELT, HEMELVEERDEGEM, BORSBEKE, SINT-MARIA-LIERDE, LIERDE, HILLEGEM voor een ladderlift, verhuislift of meubellift. Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuizingen, beschikken wij niet alleen over de nodige expertise om goederen te verplaatsen, daarnaast hebben wij ook verschillen liften die wij te huur aanbieden per uur in regio WOUBRECHTEGEM.

De Verhuiskampioen is een lokale speler in de regio WOUBRECHTEGEM, wij komen gerust te mogelijkheden bespreken voor een verhuis of levering met een lift. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons kantoor in Ninovena afspraak ook na de kantooruren,  geef ons een seintje wanneer u wenst langs te komen. Het is slechts 10,4 km km rijden van WOUBRECHTEGEM en Ninove, dat is slechts 15 min. minuten voor u bij ons bent.

Natuurlijk bieden wij niet enkel liftservices aan… We kunnen u helpen met het demonteren of monteren van uw meubelen, een verhuislift met verhuizers, kortom een verhuis van A tot Z. Ons team van ervaren verhuizers staats steeds voor uw klaar!

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

PRIJS: HOEVEEL KOST EEN LIFT HUREN IN WOUBRECHTEGEM?

De prijs van een lift is vooral afhankelijk van de tijd en afstand tot uw locatie. Elk geval is anders, dus ook liftverhuur. Toch kunt u in de meeste gevallen al een lift huren met bediening voor € 85,- excl. BTW.

Contacteer ons gerust telefonisch voor meteen een prijsinschatting. Maar u kunt ook gewoon meteen een lift huren via ons reserveringsformulier. We laten u dan spoedig weten wat de kosten zijn voor een liftverhuur.

Een meubellift, ladderlift en verhuislift in WOUBRECHTEGEM huren?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit WOUBRECHTEGEM

 • Volg de Opbrakelsestraat naar de Ronsesestraat/N48 18 sec. (82 m)
 • Volg de Opbrakelsestraat naar de Ronsesestraat/N48 18 sec. (82 m)
 • Vertrek in noordwestelijke richting op de Edg. Tinelstraat naar de Opbrakelsestraat 5 m
 • Sla rechtsaf naar de Opbrakelsestraat 77 m
 • Sla rechtsaf naar de Ronsesestraat/de N4820 sec. (130 m) Neem de Rondweg naar de Brusselsestraat/N8 2 min. (1,7 km)
 • Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Geraardsbergsestraat/de N493 350 m
 • Ga rechtdoor op de Hoge Zavel 500 m
 • Weg vervolgen naar de Rondweg 800 m
 • Weg vervolgen naar de Brusselsestraat/de N8 Ga verder op de N8 Vertrouwelijk14 min. (13,7 km) Ga verder op de Kapittelstraat. Neem de Hellestraat naar de Botermelkstraat 4 min. (2,3 km)
 • Sla rechtsaf naar de Kapittelstraat 1,2 km
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 140 m
 • Sla linksaf naar de Hellestraat 800 m
 • Sla rechtsaf naar de Wilderstraat 97 m
 • Sla rechtsaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over WOUBRECHTEGEM Oost-Vlaanderen

Uitspraak:wau·brech·tə·gem

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in WOUBRECHTEGEM

verhuislift ninove, verhuislift huren zottegem, verhuislift hoebeeck, verhuisfirma herzele, verhuislift huren oost-vlaanderen, verhuislift huren geraardsbergen, goedkope verhuisfirma aalst

Verhuizen naar WOUBRECHTEGEM

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten WOUBRECHTEGEM naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van STEENHUIZE-WIJNHUIZE, SINT-ANTELINKS, SINT-LIEVENS-ESSE, HILLEGEM, WOUBRECHTEGEM verhuisd.

Verhuiskampioen is een spécialist in liften: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in WOUBRECHTEGEM. ➤Liftverhuur per uur ➤24/7 liftservice in regio 9550 ➤Ervaren personeel ➤Meer dan 20 jaar ervaring