Verhuismateriaal huren

Via de Verhuiskampioen vindt u een partner voor verhuizingen

In België is de Verhuiskampioen vandaag een belangrijke partner om u te begeleiden bij de voorbereidingen van uw verhuis, met of zonder de hulp van één of meer professionele verhuizers.

Ons verhuisplatform verbindt u met verhuisfirma’s, zo kunt u tot 6 offertes ontvangen.  U vraag gewoon een offerte aan, verhuisbedrijven doen u een voorstel en u kiest de beste of goedkoopste om er uiteindelijk voor te zorgen dat deze belangrijke dag in alle sereniteit verloopt.

Verhuuraanbod binnen ons netwerk van verhuizers

Ladder- of Verhuislift

U moet verhuizen, maar sommige grotere eigendommen vormen een probleem m deze beneden of boven te dragen via de trap? Huur dan een goedkope verhuislift of ladderlift via één van onze partners!

Verhuizer inhuren per uur

Om u te assisteren bij het geheel of een gedeelde van uw verhuis, kunt u de hulp van verhuizers inschakelen, heel wat verhuisbedrijven rekenen gewoon een uurtarief, in alle transparantie!

Verhuur van bedrijfsvoertuigen

Wat het te vervoeren volume ook is, er zijn heel wat verhuizers met een breed gamma van bedrijfsvoertuigen: bestelwagen tot vrachtwagen van 20, 40 en 58, op basis van uw noden zal het verhuisbedrijf een geschikt verhuisvoertuig aanbevelen!

Eén van onze aangesloten verhuizers zal zorgen dat elke verhuizing gepland en op maat gemaakt is.

Voor een complete verhuizing, het huren van een vrachtwagen met of zonder verhuislift, vraag om een offerte, het is gratis!

Vind verhuisfirma’s actief in België

Dankzij een partnership met verhuisoffertes.com, heeft u via de Verhuiskampioen toegang tot een groot netwerk van verhuisbedrijven in België. De aangesloten verhuisbedrijven kunnen hun diensten aanbieden aan u in de provincies AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen. Heeft u een internationale verhuis gepland? Geen probleem, kies bij het type verhuizing dan gewoon voor “Internationaal”.

Andere verhuisartikelen op Verhuiskampioen.be