Verhuisfirma Antwerpen

Ben je op zoek naar een spécialist in verhuizen in regio Antwerpen?

VerhuisKampioen is uw specialist voor verhuizingen in Antwerpen. Of het nu gaat om een complete of gedeeltelijke verhuizing, een lift of gewoon om zware lasten te verplaatsen (piano, sofa, dressoir, wasmachine …), het team van ervaren verhuizers van VerhuisKampioen staat tot uw beschikking in de hele provincie Antwerpen!

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en hermonteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 10 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Gerealiseerde verhuizen in Antwerpen

DAVY

VerhuisKampioen is uw specialist voor verhuizingen in de provincie Antwerpen.

Verhuisfirma in de provincie Antwerpen
Score: 4.6 / 5 op basis van 19 klanten beoordelingen
Vanaf
50 euro
excl. BTW Product: Ervaren Verhuisfirma in de provincie Antwerpen

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

  • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
  • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
  • Een gratis offerte
  • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
  • Betaalbare prijzen
  • Een team van ervaren professionals
  • geavanceerde apparatuur

Contacteer ons met al uw vragen voor een verhuis in de provincie Antwerpen

Met Verhuiskampioen wordt elke verhuis zorgvuldig gepland, besproken en begeleid

Voor een complete verhuizing in de provincie Antwerpen, huur een verhuiswagen met of zonder lift, vraag een offerte aan, het is gratis!

Verhuiskampioen, verhuisfirma met meer dan 20 jaar ervaring

Bij de VerhuisKampioen kunt u rekenen op meer dan 20 jaar ervaring in verhuisdiensten in Antwerpen. Het verhuisbedrijf biedt onder meer: meubel- of liftverhuur, verhuur van een verhuiswagen, verpakken en uitpakken, demontage en montage van meubels, etc.
Voor meer informatie, aarzel niet om onze diensten te ontdekken en contact met ons op te nemen voor een complete en gepersonaliseerde offerte voor uw project.

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VerhuisKampioen : uw verhuisfirma in Antwerpen

Bent u een van de 1.847.486 inwoners van de provincie Antwerpen en bent u op zoek bent naar een verhuisspecialist? Met meer dan 20 jaar ervaring, is de verhuisfirma Verhuiskampioen gespecialiseerd in verhuizingen, ladderliften, meubelbewaring, … Hierdoor kunnen wij onze verhuisdiensten aanbieden tegen betaalbare prijzen in Antwerpen.

Onze diensten zijn niet beperkt tot de verhuur van liften: we bieden ook diensten van demontage en montage van meubilair, verhuiswagens van verschillende volumes, meubelbewaring, en onze professionele verhuizers staan natuurlijk ook tot uwer beschikking.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhuizingen uitgevoerd van het Rubenshuis, Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, Museum aan de Stroom, Museum Plantin-Moretus, Stadhuis van Antwerpen, ModeMuseum Antwerpen, Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Middelheimmuseum, Middelheim, De Schorre, Red Star Line Museum, Fotomuseum Antwerpen, Sint-Carolus Borromeuskerk, Snijders&Rockoxhuis, Comics Station Antwerp, Begijnhoven in Vlaanderen, Sint-Pauluskerk, Sint-Jacobskerk, Boerentoren, Vleeshuis, Begijnhof Antwerpen, Kasteel Den Brandt, Arboretum Kalmthout, maar we helpen u graag bij de voorbereidingen van uw verhuis.

Ons verhuisbedrijf in Antwerpen – Actief in 70 steden en gemeenten

Ga je verhuizen in Antwerpen of ben je van plan binnenkort de provincie te verlaten? Kies voor zekerheid en vertrouw je verhuizing toe aan Verhuiskampioen. Dit garandeert u een snelle, veilige en professionele verhuis. Of het nu voor individuen of bedrijven is, VerhuisKampioen biedt altijd de beste verhuisservice!

VerhuisKampioen werkt met verhuismateriaal – vrachtwagens en liften – professioneel en we kunnen u daarom een ​​snelle verhuis aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs. De kwaliteit van onze service in combinatie met mond-tot-mondreclame hebben ervoor gezorgd dat VerhuisKampioen een zeer goede reputatie heeft opgebouwd in Antwerpen en kan nu zijn diensten aanbieden ook in Brussel, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Waals-Brabant of de provincie Limburg.

In Antwerpen bieden wij onze diensten aan in 70 steden en gemeenten, waaronder Aartselaar, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
verhuisdiensten

Liftenservice in Antwerpen

Heeft u een bijzonder omvangrijk meubelstuk om te verhuizen in Antwerpen? Aarzel niet om contact op te nemen met Verhuiskampioen, die u een op maat gemaakte verhuisservice voor een lage prijs kan bieden. Met Verhuiskampioen kunt u snel een lift, lift of lift huren en, indien nodig, een bestelwagen. De professionele verhuizers van VerhuisKampioen staan ​​natuurlijk ook tot uw beschikking.

Ontdek de verhuur van verhuisliften

Verhuiswagen huren in Antwerpen

Je woont in Antwerpen en hebt een groot volume te verhuizen, onmogelijk om in je auto te stoppen? Kies voor een veilige oplossing en neem contact op met VerhuisKampioen om een ​​verhuiswagen te huren. Dit gespecialiseerde verhuisbedrijf in de provincie Antwerpen heeft tien verhuisvoertuigen, waaronder verhuiswagens van 20, 40 en 58 m³! Wat uw project ook is, VerhuisKampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen.

Ontdek de verhuur van verhuiswagens

Pianoverhuur in Antwerpen

In de loop der jaren heeft VerhuisKampioen een bijzondere expertise ontwikkeld in het transport van piano’s, zowel recht als groot. De gespecialiseerde verhuizers van VerhuisKampioen kunnen zelfs op dezelfde manier demontage en hermontage verzekeren! Het bedrijf heeft ook verhuisvoertuigen met versterkte ophangingen om schokken tijdens het reizen te voorkomen, en een lift die tot 300 kilo kan ondersteunen.

Ontdek de diensten voor pianoverhuizingen

Professionele verhuizers in Antwerpen

Het VerhuisKampioen-team bestaat uit ervaren verhuizers die er zijn om u te helpen en de mogelijke stress tijdens een verhuis volledig te begrijpen. Ze hebben allemaal een specifieke opleiding gehad en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke verhuis veilig wordt uitgevoerd.
De verhuizers van VerhuisKampioen zorgen ervoor dat uw goederen sneller en efficiënter worden verhuisd. Het zijn gecertificeerde verhuizers, een andere garantie voor kwaliteit en zorgt ervoor dat uw goederen in goede handen zijn.
Wilt u meer weten? Maak kennis met ons team

Ons verhuisbedrijf in Antwerpen

Ga je verhuizen naar Antwerpen of ben je van plan binnenkort de provincie te verlaten? Speel voor de veiligheid en vertrouw je verhuis aan Verhuiskampioen toe. Dit garandeert u een snelle, verzekerde en professionele verhuizing. Of het nu voor individuen of bedrijven is, VerhuisKampioen biedt altijd de beste service!

Veilige & voordelige verhuizing

VerhuisKampioen werkt met verhuismateriaal, verhuiswagens, opslagruimtes en verhuisliften, daarom kunnen we een ​​snelle verhuis aanbieden tegen een zeer betaalbare prijs. De kwaliteit van onze complete verhuizingen met mond tot mond reclame deed dat VerhuisKampioen een goede reputatie heeft ontwikkeld. Daarom bieden wij onze diensten aan in Antwerpen, maar ook in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Limburg of in de provincie West-vlaanderen.

gratis verhuisofferte aanvragen

Hoeveel kost een verhuizing in Antwerpen?

Elke verhuis is anders, dat wil zeggen dat elke klant bij de Verhuiskampioen uniek is. De kosten van een verhuis variëren dus. VerhuisKampioen maakt altijd een offerte op maat op basis van uw situatie.

U kunt contact opnemen met VerhuisKampioen via het contactformulier. Uw aanvraag is niet bindend voor u. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op met een prijsvoorstel.

Bent u op zoek naar een verhuisfirma om u te helpen met uw verhuizing naar Antwerpen?

Verhuizen naar een stad buiten Antwerpen

U kunt natuurlijk ook vertrouwen op de diensten van VerhuisKampioen om buiten Antwerpen te verhuizen. Elke verhuis is anders en maatwerk is dus noodzakelijk.

In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Limburg, West-Vlaanderen, Waals-Brabant of Henegouwen woont.

Kaart Antwerpen