VERHUISKAMPIOEN: VERHUISFIRMA

Verhuizen lijkt vaak leuk, maar kan voor veel stress en irritaties zorgen. Er moet veel gedaan, geregeld en besloten worden in een relatieve korte tijd. Dit alles samen kan voor problemen zorgen, zowel fysiek als psychologisch.

Mede omwille van al deze redenen is het niet te verwonderen dat vele mensen voor een verhuis een beroep doen op een professioneel verhuisfirma die van aanpakken weet.

Wanneer u verhuist, kan een gespecialiseerd & ervaren verhuisfirma een ideale en betrouwbare partner zijn, met als belangrijkste voordeel dat u veel problemen bespaart.

Davy

Verhuizen blijkt de op 2 na grootste stressfactor te zijn in een mensenleven, na de nummer 1: het overlijden van een dierbare. Zo hevig kan het zijn.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen

Waarom kiezen voor een verhuisfirma?

Onze huidige levensstijl is druk. Ons werk kost veel tijd, kinderen zijn misschien al in huis en je partner zou graag tijd willen samen besteden. Om al deze redenen, en nog veel meer, kan het interessant zijn om uw verhuizing naar een professioneel verhuisfirma toe te vertrouwen.

Naast de mannen die u kunt vertrouwen en die uw verhuizing veilig kunnen organiseren, beschikt een verhuisfirma ook over alle benodigde apparatuur. En dit is niet beperkt tot vrachtwagens: u kunt ook rekenen op een meutbellift, een ladderlif, verhuisdozen, aangepaste riemen, enz. Het betrekken van een verhuisfirma zal u in elk geval helpen om van veel zorgen af te komen.

waarom kiezen voor een verhuisfirma - voordelen
Verhuisbedrijf actief in Oost-Vlaanderen

VERHUISFIRMA ACTIEF IN REGIO OOST-VLAANDEREN

Verhuiskampioen is een verhuisfirma gevestigd in Oost-Vlaanderen. Vanuit deze regio kunnen onze verhuizers gemakkelijk hun diensten aanbieden aan klanten uit de steden Ninove, Herzele, Geraardsbergen, Zottegem, Aalst, Zwalm, Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams-Brabant), Asse, Halle, Dilbeek, Lebbeke, Opwijk, Dendermonde maar VerhuisKampioen biedt ook zijn diensten aan in heel België.

WAT DOET EEN VERHUISFIRMA ?

De belangrijkste taak van een verhuisfirma is uiteraard het transport van uw meubelen en andere waardevolle spullen. De verhuizers zorgen ervoor dat alles zorgvuldig en veilig wordt geladen, getransporteerd en verhuisd. Dit is geruststellend, vooral als je fragiele elementen hebt, zoals een kristallen servies. Je kunt ook op de verhuizers rekenen voor :

  • Verpakken en uitpakken van je spullen in aangepaste verhuisdozen.
  • Demonteer grote meubels zoals dressoirs of bedden.
  • Helpt je een plek te vinden om je spullen tijdelijk op te slaan, indien nodig. (meubelbewaring)
Kiezen voor ervaren verhuizers

Een verhuisfirma werkt snel en goed

Naast het waarborgen van kwaliteitswerk heeft werken met een verhuisfirma een belangrijk voordeel: snelheid. Professionele verhuizers werken dankzij hun ervaring veel sneller en efficiënter dan een groep vrienden die hetzelfde volume zouden moeten verplaatsen.

Hoewel je familie en vrienden je zeker kunnen helpen, hebben ze vaak niet dezelfde ervaring en gewoonten als professionals. Het professionele verhuisfirma beschikt ook over alle benodigde apparatuur om uw verhuizing in de best mogelijke omstandigheden uit te voeren.

Hoe te besparen op uw verhuizing

PRIJZEN VERHUISFIRMA: HOEVEEL KOST EEN VERHUIS?

Als u een verhuisfirma zoals Verhuiskampioen wilt inhuren maar toch enkele kosten wilt beperken, is dat perfect mogelijk, ondanks onze zeer goedkope & betaalbare prijzen! U kunt bijvoorbeeld besluiten om een deel van de verhuizing van tevoren zelf uit te voeren. Het duurt langer, maar u bespaart wat geld.

Je kunt ook beslissen om je voor te bereiden op je verhuizing, inclusief het demonteren van al je meubels en het inpakken van de meeste spullen. Voor een zorgeloze zet, raden we u aan onze ‘tips voor uw verhuizing‘ te raadplegen.

goedkoop verhuizen
verhuiswagen verhuiskampioen

Verhuisfirma of zelf verhuizen?

Een verhuis komt vaak na de aankoop van een nieuw huis, nieuw meubilair, een nieuwe decoratie … En dit alles vertegenwoordigt een groot budget. De voor de hand liggende vraag voor een verhuizing is de volgende: is het de moeite waard om een ​​verhuisfirma in dienst te nemen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ten minste een deel van je verplaatsing zelf te doen. Maar – vooral voor grotere volumes, zoals dressoirs, koelkasten en piano’s – is het soms letterlijk onmogelijk om bepaalde items te verplaatsen zonder de juiste apparatuur. Niet iedereen heeft een grote bestelwagen en soms is het moeilijk om genoeg vrienden te krijgen om te verhuizen.

Dat is de reden waarom, zelfs als het huren van een verhuisfirma uiteraard een prijs heeft, het vaak veel voordeliger is om nog steeds de diensten van ervaren professionals te gebruiken in plaats van verschillende items (pick-up truck, takels …) afzonderlijk en zonder werknemers. Het werken met professionele verhuizers zorgt ervoor dat u, naast een voor de hand liggende tijdsbesparing, uw verhuizing onder de beste omstandigheden en in alle veiligheid kunt maken.

Voorbeelden van verhuizen met verhuisfirma dé Verhuiskampioen

Wilt u weten of u op de diensten van Verhuiskampioen kan rekenen voor uw verhuizing?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw project te evalueren en een offerte op te stellen!
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Onze diensten: een aangepaste verhuizing van a tot z

Beroep doen op een ervaren verhuisfirma zoals Verhuiskampioen is de garantie van een zorgeloze verhuis door professionals! Onze vriendelijke verhuizers gaan zorgvuldig met uw bezittingen om.

Met Verhuiskampioen wordt elk verhuis gepland en op maat gemaakt.
Voor een complete verhuizing, het huren van een vrachtwagen met of zonder lift kan u om een offerte vragen, het is gratis!

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten een snelle en onberispelijke service voor meer dan 20 jaar.

Beschikbaar 7/7 dagen

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een gereduceerde prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heb je de vergunning niet? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te kunnen zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jarenlange ervaring
100%
tevreden klanten
10
verhuiswagens

EN OOK …

  • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
  • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
  • Een gratis offerte
  • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
  • Betaalbare prijzen
  • Een team van ervaren professionals
  • geavanceerde apparatuur
Voor elk verhuis biedt Verhuiskampioen een passende service. Wil je meteen weten welk pakket het beste bij u past om te verhuizen?