Verhuizingen van A tot Z

Verhuizen kan een van de meest stressvolle tijden in iemands leven zijn. Maar de ervaring met verhuizingen en de gespecialiseerde diensten van Verhuiskampioen helpen u om uw verhuizing met alle vertrouwen en in volle discretie te voltooien.

Verhuiskampioen is uw verhuisspecialist in België. Het bedrijf uit Oost-Vlaanderen biedt een huis-aan-huis verhuisdienst aan voor alle inhoud en alle onkosten, of het nu voor een volledige of gedeeltelijke verhuizing is.

Verhuiskampioen zorgt zelfs voor alle aspecten van je verhuizing, inclusief het voorpakken, demonteren en opnieuw in elkaar zetten van meubels, het huren van een lift, het demonteren van Velux, het verplaatsen met professionele verhuizers, het vervoeren van piano’s of zware ladingen, etc.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze vrachtwagens en ladderliften zorgen voor een veilige verhuis aan een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

Flexibele verhuizers

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Met Verhuiskampioen wordt elk verhuis gepland en op maat gemaakt.
Voor een complete verhuizing, het huren van een vrachtwagen met of zonder lift, vraag om een offerte, het is gratis!

Verhuizen aan betaalbare prijzen

VerhuisKampioen biedt goedkope verhuispakketten aan voor particulieren & bedrijven die besluiten beroep te doen op een professioneel verhuisbedrijf.

Desalniettemin zijn gepersonaliseerde verhuizen mogelijk van A tot Z met de hulp van onze ervaren verhuizers, inpak- & montagedienst en verhuismateriaal zoals pvc bakken, verhuiswagens met ladderlift.

Verhuiskampioen zorgt in elk geval voor scherpe tarieven en een betaalbare prijs voor een veilige verhuizing in alle discretie.

 1. We stellen een offerte op per e-mail of op afspraak bij u thuis.
 2. Samen bepalen we de formule die het beste bij u past.
 3. We kunnen 20m3, 40 m3 en 58 m3 vrachtwagens aanbieden in alle regio’s van België.
goedkoop verhuizen

De prijsforfaits bij Verhuiskampioen

2) Vrachtwagenpakket bijstand 20 m³ + 1 man + reis inclusief

Verhuiskampioen helpt je tijdens de verhuizing met een volledig uitgeruste vrachtwagen (plateauwagens, riemen, hoezen, kegels …), en een professionele verhuizer adviseert en helpt je.

Mogelijke opties:

 • Een extra man
 • Verpakking (voorverpakking, demontage / hermontage))
 • Lift, goederenlift

1) Vrachtpakket 20 m³ + 2 heren + verplaatsing en diesel inbegrepen

Dit is een economisch pakket waarmee u kunt deelnemen aan de verhuizing. De truck is volledig uitgerust (plateauwagen, riemen, hoezen, kegels …) en twee ervaren verhuizers helpen je bij je verplaatsing.

Voor elke verhuizing biedt Verhuiskampioen een passende verhuisoplossing. Wil je meteen weten welk pakket het beste is om te verhuizen?
entreprise de déménagement en Belgique

Verhuisbedrijf actief in België

Verhuiskampioen is een verhuisbedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen, Henegouwen. Vanuit deze regio kunnen onze verhuizers gemakkelijk hun diensten aanbieden aan klanten uit de steden Ninove, Herzele, Geraardsbergen, Zottegem, Aalst, Zwalm, Sint-Pieters-Leeuw, Asse, Halle, Dilbeek, Lebbeke, Opwijk, Dendermonde maar Verhuiskampioen biedt ook zijn diensten aan in heel België. .

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • geavanceerde apparatuur