Vind een verhuisfirma via ons netwerk voor verhuizingen van A tot Z

Verhuizen kan een van de meest stressvolle tijden in iemands leven zijn. Ons verhuisplatform heeft daarom als doel om u op een snelle en eenvoudig manier in contact te brengen met potentiële verhuisbedrijven.

Via ons netwerk vindt u zeker wel een verhuisbedrijf die zorgt voor alle aspecten van uw verhuizing, inclusief het voorpakken, demonteren en opnieuw in elkaar zetten van meubels, het huren van een lift, het demonteren van Velux, het verplaatsen met professionele verhuizers, het vervoeren van piano’s of zware ladingen, etc.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen

Verhuisdiensten in de kijker

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Met De Verhuiskampioen vindt u dé verhuizer voor uw project!

Verhuismateriaal Huren

Een vrachtwagens en/of bestelwagens huren voor uw verhuizing? De aangesloten verhuisbedrijven kunnen ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig met een chauffeur!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Laderlift huren

Gespecialiseerde partners hebben verhuisladderliften van de eerste verdieping tot de 22ste verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u bij de offerteaanvraag voor een verpakkingsservice, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano's, enz., bieden heel wat verhuisfirma's een demontage- en hermontageservice.


4 REDENEN WAAROM MENSEN DE VERHUISKAMPIOEN GEBRUIKEN

Perfecte Match

Kom alleen in contact met verhuisfirma’s die geschikt zijn voor uw verhuisplannen. Zo voorkomt u verrassingen.

Bespaar Tijd En Geld

Stop met uren online zoeken. Ontvang gepersonaliseerde offertes op basis van uw behoeften.

Groot Netwerk

De Verhuiskampioen heeft een groot netwerk. Dankzij onze samenwerking met het grootste verhuisplatform in België.

Beschikbaar 7/7 Dagen

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een offerte aanvragen voor uw specifieke verhuisopdracht via deze website.

Verhuizen aan betaalbare prijzen

Er zijn heel wat verhuisbedrijven die goedkope verhuispakketten aanbieden voor particulieren & bedrijven die besluiten beroep te doen op een professioneel verhuisbedrijf.

Desalniettemin zijn volledig op maat verhuizen mogelijk van A tot Z met de hulp van ervaren verhuizers, inpak- & montagedienst en verhuismateriaal zoals pvc bakken, verhuiswagens met ladderlift.

Wij zorgen in elk geval voor scherpe tarieven en een betaalbare prijs voor uw komende verhuis aangezien u op basis van één offerte aanvraag tot 6 verhuisoffertes kunt ontvangen, bedrijven kunt vergelijken en de goedkoopste of meest passende selecteren.

 1. Verhuisfirma’s stellen een verhuisfirma offerte op per e-mail of op afspraak bij u thuis.
 2. Ze bepalen de verhuisformule die het beste bij u past.
 3. Ze kunnen 20m3, 40 m3 en 58 m3 vrachtwagens aanbieden.
goedkoop verhuizen

Voorbeelden van prijsforfaits

2) Vrachtwagenpakket bijstand 20 m³ + 1 man + reis inclusief

Het verhuisbedrijf helpt u tijdens de verhuizing met een volledig uitgeruste vrachtwagen (plateauwagens, riemen, hoezen, kegels …), en een professionele verhuizer adviseert en helpt u.

Mogelijke opties:

 • Een extra man
 • Verpakking (voorverpakking, demontage / hermontage))
 • Lift, goederenlift

1) Vrachtpakket 20 m³ + 2 heren + verplaatsing en diesel inbegrepen

Dit is een economisch pakket waarmee u kunt deelnemen aan de verhuizing. De truck is volledig uitgerust (plateauwagen, riemen, hoezen, kegels …) en twee ervaren verhuizers helpen u bij uw verplaatsing.

Voor elke verhuizing is er wel een passende verhuisoplossing. Wit u meteen weten welk pakket het beste is om te verhuizen? Vraag een offerte aan via ons netwerk.

Vind een verhuisbedrijf actief in België

Dankzij een partnership met verhuisoffertes.com, heeft u via de Verhuiskampioen toegang tot een groot netwerk van verhuisbedrijven in België. De aangesloten verhuisbedrijven kunnen hun diensten aanbieden aan u in de provincies AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen. Heeft u een internationale verhuis gepland? Geen probleem, kies bij het type verhuizing dan gewoon voor “Internationaal”.

De voordelen van ons verhuisplatform

3
eenvoudige stappen tot een offerte
100%
gratis & vrijblijvend
230
aangesloten verhuisbedrijven

EN OOK ...

 • Verhuizen zonder zorgen
 • Offertes vergelijken en besparen
 • 100% gratis, geen verplichtingen
 • Minder tijdsverlies bij het zoeken
 • Heel wat gratis verhuistips
 • Groot netwerk van verhuisfirma's
 • Kies gewoon de goedkoopste