Prijzen Verhuisfirma? Vraag een gratis offerte voor de berekening van jouw verhuiskosten!

Wilt u de exacte kostprijs kennen van uw verhuis? De kosten voor een verhuizing zijn sterk variërend, afhankelijk van de verhuis zelf, de afstand en natuurlijk per verhuisfirma. We zetten daarom even alle factoren op een rijtje die de prijzen van een verhuis beïnvloeden:

 • De afstand tussen het laad- en losadres
 • Het volume van meubels en spullen die verhuisd moet worden
 • Laad- en loscondities (8 ste verdieping of begane grond)
 • Aantal verhuizers voor het in- & uitpakken
 • Aantal verhuizers verantwoordelijk voor het demonteren en hermonteren van grote meubels
 • Uw eigen voorbereiding al dan niet met vrienden van de verhuizing
Prijs van verhuisfirma? Gratis offerte aanvragen
prijsofferte op maat van uw verhuis

Elke verhuis is anders

Omdat elke klant anders is, is ook elke verhuis anders. VerhuisKampioen maakt daarom altijd een offerte op maat op basis van uw vraag & bovenstaande factoren. Heeft u nog een vraag voordat u een offerte wenst aan te vragen? Stel uw vraag via telefoon of het contactformulier.

Uw (offerte)aanvraag is niet bindend voor u. Na ontvangst van uw verzoek neemt VerhuisKampioen snel contact met u op om een offerte op maat voor te stellen. Een verplaatsing brengt altijd enkele kosten met zich mee die in uw totale budget in aanmerking moeten worden genomen. Dit moedigt VerhuisKampioen aan om te kiezen voor een alomvattende en efficiënte aanpak van uw verhuizing.

Met jarenlange ervaring is VerhuisKampioen uw ideale partner voor een voordelige verhuisdienst met of zonder lift. Of het nu voor individuen of bedrijven is, vertrouw het VerhuisKampioen verhuisteam voor een verhuizing zonder zorgen!

4 FACTOREN DIE DE VERHUISPRIJS BEPALEN

Het totale kostenplaatje of de prijs voor het inschakelen van een verhuisfirma wordt bepaald door 4 verschillende factoren of keuzes

1

FACTOR 1 : VERHUISWAGENS

Het kiezen van de gepaste verhuiswagen om te verhuizen hangt natuurlijk af van het te verplaatsen volume. Een kleine of grote verhuiswagen al dan niet met lift… Het heeft een grote impact op de totale kosten van uw verhuizing.

Een logisch groot volume betekent dat u een groter voertuig nodig heeft en mogelijk meer mankracht om uw verhuisproject te voltooien.

Ter illustratie is een vrachtwagen van 20 m³ meestal voldoende om een appartement met twee of drie slaapkamers te verhuizen. Als u een vrijstaand huis of een gezinswoning moet verhuizen, is het beter om een vrachtwagen van 40 m3 of 58 m3 te kiezen, ook mogelijk bij Verhuiskampioen!

verhuiswagen verhuiskampioen

Enkele voorbeelden & prijsberekeningen :

WoningtypeVolume VerhuiswagenKosten?
Appartement met 2 tot 3 kamers Verhuiswagen van 20 m³ + 2 verhuizers Offerte Aanvragen
Alleenstaande- of Gezinswoning Verhuiswagen van 40 of 58 m³ + 2 verhuizers Offerte Aanvragen
2

FACTOR 2 : EXTRA VERHUIZERS

U heeft altijd de mogelijkheid om extra verhuizers in te zetten. Dit versnelt je verhuis, wat ook minder uren kost voor het huren van de verhuiswagen.

Daarom betekent het inhuren van extra verhuizers niet noodzakelijk extra verhuiskosten.

De gemiddelde prijs voor een extra verhuizer is ongeveer € 35,- per uur, exclusief btw

extra verhuizers huren
3

FACTOR 3 : KILOMETERVERGOEDING

De derde keuze die de totale kostprijs van een verhuisfirma zal beïnvloeden, is het aantal kilometers dat een verhuiswagen moet afleggen. Opgemerkt moet worden dat alle verhuisfirma’s beginnen met het optellen van de kilometers bij het verlaten van hun hoofdkantoor.

Het is daarom raadzaam om een verhuisbedrijf te kiezen waarvan het hoofdkantoor zich relatief dicht bij uw oude of nieuwe woning bevindt. Bij Verhuiskampioen is het beleid om klanten beter van dienst te zijn:

 • eerst 75 km. zijn GRATIS!
 • Wij berekenen voor u een vast bedrag, de kosten worden vooraf afgesproken.
4

FACTOR 4 : EXTRA SUPPLEMENTEN

Naast de essentiële diensten die al zijn voorgesteld, is het steeds mogelijk om aanvullende opties te nemen

OptieVoordelenKosten?
Inpakdienst Inpakken meubelen / extra bescherming Offerte Aanvragen
Meubel- of Ladderlift Ideaal voor woningen met meerdere etages of appartementen om makkelijk grote meubelen zoals sofa’s, bedden, elektrotoestellen te verhuizen Offerte Aanvragen
Pianotransport Veilig vervoeren & verhuizen van een piano Offerte Aanvragen
Parking Reserveren Prijs is afhankelijk van de gemeente - eenvoudig en snel verhuizen aan de voordeur Offerte Aanvragen
PVC-verhuisdozen huren Véél handiger dan karton verhuisdozen: ✓Oerstevig ✓Geen plooi- en plakwerk ✓Perfect stapelbaar Offerte Aanvragen
Wilt u weten of u op de diensten van VerhuisKampioen kunt rekenen voor uw verhuizing?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw project te bespreken en een offerte laten op te stellen!

Kostprijs van een verhuisfirma

Een verhuis is veel werk. Het laden en lossen van een vrachtwagen is de taak van een professionele verhuizer. Je kunt ook op hem rekenen om je te helpen met andere aspecten van je verhuizing, inclusief het inpakken van je spullen en het demonteren van je meubels.

Gemiddeld zult u twee verhuizers nodig hebben om een efficiënt en zeer snel transport te garanderen. Maar dit is natuurlijk geen absolute regel, omdat elke verhuis anders is. Hoe meer verhuizers je hebt, hoe sneller je verhuis zal worden gedaan? Niet altijd, daarom bieden wij bijvoorbeeld PVC-verhuisboxen (oersterke & stapelbare verhuisdozen in PVC) aan die makkelijk kunnen gestapeld worden.  Dit laat ons toe om sneller te verhuizen. Wat uw project ook is, aarzel niet om contact op te nemen met VerhuisKampioen voor advies en een persoonlijke offerte.

Transportkosten

Het is niet meer dan normaal om ook de transportkosten te kennen. Bovendien zal de verhuisfirma VerhuisKampioen uw verhuis beoordelen om de voertuigen te definiëren dat het best bij uw verhuis passen. Het hangt allemaal af van het te verhuizen volume.

VerhuisKampioen kan vrachtwagens van 20m3, 40 m3 en 58 m3 mobiliseren voor uw transport in alle regio’s van het land. Het bedrijf biedt ook voordelige pakketten, waaronder transport.

Ontdek Verhuiskampioen-pakketten

Supplementen

Andere kosten moeten in rekening worden gebracht voor uw verhuizing, vooral als u in een grote stad of in een drukke straat woont. Inderdaad, u zult idealiter een plaats moeten reserveren om de vrachtwagen en / of de voertuigen te parkeren die voor uw verhuizing zijn gebruikt.

Als u geen gereserveerde parkeerplaats voor uw huis hebt, moet u mogelijk toestemming van uw gemeente vragen. Dit brengt ook kosten met zich mee, die van regio tot regio verschillen.

Om een beter beeld te krijgen van alle stappen die u moet zetten voor een zorgeloze zet, raadpleegt u onze ‘tips voor uw verhuizing’.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 10 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • geavanceerde apparatuur