Meubelbewaring

Tijdelijk meubels stockeren? Verhuiskampioen, verhuisbedrijf met meubelopslag

Ruimtegebrek kan plotseling ontstaan… U heeft uw huis verkocht, maar nog geen sleutel van uw nieuwe woning? Of u vertrekt voor een langere tijd naar het buitenland? Misschien gaat u wel renoveren en staan uw meubels in de weg?

In deze en meer gevallen biedt de flexibele meubelbewaring van Verhuiskampioen de oplossing! Dankzij ons moderne, klimaatgeregelde, goed beveiligde en van camera toezicht voorziene opslagplaats zijn al uw spullen in goede handen.

 • 24/7 beveiliging + alarm
 • meubelopslag huren vanaf 1 week
 • opslag verwarmd en vochtvrij
 • meubelbewaring met verzekering
 • altijd gehaald & gebracht

Voorbeelden van onze meubelbewaring

Wilt u weten of u op Verhuiskampioens diensten kunt rekenen voor het stockeren van uw meubels?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat voor meubelbewaring.
Meubelbewaring

Score: 5 / 5 gebaseerd op 58 klantenreviews
vanaf 85 euro excl. BTW Product Beschrijving: Meubelopslag te huur zonder opzegtermijn
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

MEUBELBEWARING : STOCKEREN & VERHUIZEN VAN A TOT Z

Verhuiskampioen biedt een volledige service van meubelbewaring  overal in België. Dankzij een bevoorrechte samenwerking kan Verhuiskampioen al het nodige doen om uw meubelen zoals kasten, tafels, stoelen en inboedel voor u veilig en snel stockeren in een opslagruimte.

Een goedkope opslaglocatie vinden om ww meubels en inboedel ergens tijdelijk stockeren is niet altijd een sinecure. Daarnaast moet u ook een ervaren verhuisfirma vinden die u kan helpen bij het inpakken, verhuizen en lossen van uw spullen. De Verhuiskampioen is een verhuisbedrijf met tijdelijke opslagruimte, zo kunt u bij een bedrijf terecht voor zowel de verhuis als de opslag van uw spullen!

Het feit dat u het hele proces aan Verhuiskampioen toevertrouwt, bespaart u veel zorgen en biedt u de zekerheid van een snel, discreet en kwaliteitsvol werk.

huis leegmaken van a tot z

Ons netwerk meubelbewaring in België

Het Verhuiskampioen-netwerk is bijzonder dicht in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de gemeenten (in het bijzonder Ninove, Herzele, Geraardsbergen, Zottegem, Aalst, Zwalm, Sint-Pieters-Leeuw, Asse, Halle, Dilbeek, Lebbeke, Opwijk, Dendermonde), maar het bedrijf biedt ook zijn diensten aan van verhuizen met opslag op het hele Belgische grondgebied.

Verhuiskampioen past zich altijd aan aan uw behoeften, waar u ook bent in België! Contacteer ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Prijs: hoeveel kost meubelbewaring?

U wilt de exacte prijs kennen van meubelbewaring? De kosten van het tijdelijk bewaren van uw meubelen zijn uiteraard afhankelijk van veel factoren, waaronder:

 • De oppervlakte van gebruikte meubelbewaring
 • Afstand tussen de opslagplaats en uw locatie (transportkost)
 • Huurperiode van de opslagruimte
 • Type meubelen of spullen

Vraag ons voor een prijsofferte voor meubelen stockeren, we analyseren uw specifieke situatie en bieden u een gedetailleerd overzicht van de kosten op basis van uw project.

prijzen meubelbewaring? opslag meubels huurprijs

WAAROM VOOR PROFESSIONELE ONTRUIMERS KIEZEN OM EEN HUIS LEEG TE MAKEN?

  • Uniek beveiligde opslag met eigen alarm
  • Laagste prijsgarantie in uw regio
  • Opslagruimte huren en opzeggen per week mogelijk
  • Geen tussentijdse huurverhogingen
  • Géén verborgen verplichte kosten (verzekering, slot)

  • Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
  • Verhuiswagen beschikbaar voor klanten
  • Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten

WAAROM VOOR Verhuiskampioen GAAN?

U heeft besloten om de stockage, opslag of bewaring van uw meubelen of spullen toe te vertrouwen aan professionals. Waarom dan voor Verhuiskampioen gaan? Het is de garantie voor een complete en veilige meubelbewaring. Verhuiskampioen en zijn partners zijn er voor alles, bijvoorbeeld om uw meubelen terug te brengen op het moment dat u ze terg nodig heeft!

U kunt ook rekenen op dezelfde kwaliteitsgarantie die inherent is aan alle diensten die door Verhuiskampioen worden aangeboden: betrouwbaarheid, professionaliteit, veiligheid. Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit!

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zorgen wij voor alles: wij beoordelen samen met u de opslagbehoefte (meestal ter plaatse, zelfs als we dingen telefonisch kunnen regelen in geval van een zeer urgente bewaring) , we bieden een duidelijk prijsvoorstel waarover we het eens zijn … Zodra een overeenkomst is gevonden, zorgt Verhuiskampioen voor de rest!

TIJD IS GELD

Bespaar veel tijd & geld door maar één keer in en uitladen bij uw verhuis met onze verhuis met meubelopslag

EIGEN WAGENPARK

Wij zorgen ervoor dat al uw meubelen veilig en snel worden opgehaald en ook teruggebracht.

20 JAAR ERVARING

Met meer dan 20 jaar bieden we onze klanten een snelle en onberispelijke meubelbewaring.

PROFESSIONELE OPSLAGRUIMTE

U meubels staan niet alleen veilig en verwarmd, maar ook nog eens geconditioneerd.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren ervaring
100%
tevreden klanten
10
bedrijfsvoertuigen

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Verhuis met of zonder tijdelijke meubelbewaring
 • Een gratis offerte voor meubelopslag
 • Snelle beschikbaarheid van uw opslagruimte
 • Betaalbare prijzen voor meubelen opslag
 • Een team van ervaren professionals
 • 24/7 beveiliging & alarmsysteem