Kantoorverhuizing

Uw gehele kantoor verhuizen? Verhuiskampioen heeft 20 jaar ervaring

Een kantoorverhuizing kan een stressvolle tijd zijn. U bent druk bezig met uw onderneming en het garanderen van continuïteit naar uw klanten én medewerkers. Verhuiskampioen kan alle logistieke problemen rondom uw kantoorverhuizing uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent: Ondernemen!

Verhuiskampioen staat voor een persoonlijke aanpak & begeleiding van A tot Z. Of het nu om een grote, complexe en risicovolle projectverhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling gaat of om een kleinere lokale verhuizing; elke kantoorverhuizing wordt door Verhuiskampioen met zorg en aandacht uitgevoerd.

Verhuiskampioen zorgt zelfs voor alle aspecten van uw kantoorverhuizing, inclusief het voorpakken, demonteren en opnieuw in elkaar zetten van meubels, het huren van een lift, het demonteren van archieven, het verplaatsen met professionele verhuizers, het vervoeren van kantoormeubilair of zware ladingen, etc.

kantoorverhuizing - geheel kantoor verhuizen (stoelen, kantoormeubilair)
kkantoorverhuis voorbereiden

Kantoor verhuizen? Een goede voorbereiding is de helft van het werk!

Om uw kantoorverhuizing tot een succes te maken bereiden wij ons grondig voor. Wij starten met een intake gesprek bij uw in het kantoor of bedrijf. Zo kunnen we alle facetten omtrent uw kantoorverhuizing bespreken en een duidelijke inventarisatie maken. Ook zijn er belangrijke knopen die moeten doorgehakt worden tijdens de voorbereiding.

Pakt u alles zelf in, of helpen wij u? Heeft u een plattegrond van de nieuwe kantoorruimte zodat wij kunnen bepalen waar alle inboedel terecht moet komen? Allemaal zaken die wij samen u op een gestructureerde wijze doornemen zodat uw kantoorverhuizing soepel verloopt!

Voor elke kantoorverhuizing biedt Verhuiskampioen een passende verhuisoplossing.
Wilt u meteen weten welk pakket het beste is om uw bedrijf te verhuizen?

Uw kantoor verhuizen aan betaalbare prijzen

VerhuisKampioen biedt goedkope verhuispakketten aan bedrijven die besluiten beroep te doen op een professioneel verhuisbedrijf.

Desalniettemin zijn gepersonaliseerde kantoorverhuizen mogelijk van A tot Z met de hulp van onze ervaren verhuizers, inpak- & montagedienst en verhuismateriaal zoals pvc bakken, verhuiswagens met ladderlift.

Verhuiskampioen zorgt in elk geval voor scherpe tarieven en een betaalbare prijs voor een veilige verhuizing in alle discretie.

 1. We stellen een offerte op per e-mail of op afspraak bij uw bedrijf.
 2. Samen bepalen we de formule die het beste bij u past.
 3. We kunnen diverse 20m3, 40 m3 en 58 m3 vrachtwagens aanbieden in alle regio’s van België.

De prijsforfaits bij Verhuiskampioen

2) Vrachtwagenpakket bijstand 20 m³ + 1 man + reis inclusief

Verhuiskampioen helpt je tijdens de verhuizing met een volledig uitgeruste vrachtwagen (plateauwagens, riemen, hoezen, kegels …), en een professionele verhuizer adviseert en helpt je.

Mogelijke opties:

 • Een extra man
 • Verpakking (voorverpakking, demontage / hermontage))
 • Lift, goederenlift

1) Vrachtpakket 20 m³ + 2 heren + verplaatsing en diesel inbegrepen

Dit is een economisch pakket waarmee u kunt deelnemen aan de verhuizing. De truck is volledig uitgerust (plateauwagen, riemen, hoezen, kegels …) en twee ervaren verhuizers helpen je bij je verplaatsing.

kantoor verhuizen prijzen

Voorbeelden van een kantoorverhuizing door Verhuiskampioen

Wilt u weten of u op Verhuiskampioens diensten kunt rekenen voor het verhuizen van uw kantoormeubilair, bureaustoelen, archieven en andere bedrijfsspullen?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat voor kantoorverhuizingen.
kantoorverhuizing

Score: 5 / 5 gebaseerd op 11 klantenreviews
vanaf 85 euro excl. BTW Product Beschrijving: Kantoor laten verhuizen door een team van ervaren verhuizers
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Onze kantoor verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Meubelbewaring

Tijdelijk uw bedrijfsmeubelen bewaren? Dankzij ons moderne, klimaatgeregelde, goed beveiligde en van camera toezicht voorziene opslagplaats zijn al uw bedrijfsspullen in goede handen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken zoals bureaustoelen, archiefkasten, printers, vergadertafels, computers, kopieermachines en andere spullen biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze vrachtwagens en ladderliften zorgen voor een veilige verhuis aan een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

Flexibele verhuizers

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Met Verhuiskampioen wordt elk kantoorverhuis gepland en op maat gemaakt.
Voor een complete kantoorverhuizing, het huren van een vrachtwagen met of zonder lift, vraag om een offerte, het is gratis!

entreprise de déménagement en Belgique

Kantoorverhuizingen overal in België

Verhuiskampioen is een verhuisbedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen. Vanuit deze regio kunnen onze kantoorverhuizers gemakkelijk hun diensten aanbieden aan klanten uit de steden Ninove, Herzele, Geraardsbergen, Zottegem, Aalst, Zwalm, Sint-Pieters-Leeuw, Asse, Halle, Dilbeek, Lebbeke, Opwijk, Dendermonde maar Verhuiskampioen biedt ook zijn diensten aan in heel België. .

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • geavanceerde apparatuur