Piano verhuizing

Een piano verhuizing is een heel specifiek project. Een piano (of klavecimbel) is een fragiel instrument en vaak erg duur. Naast dat ze erg zwaar zijn, zijn piano’s vaak erg moeilijk te hanteren. Het is beter om professionals te gebruiken om uw instrument te verplaatsen in plaats van onnodige risico’s te nemen om door de deur of het raam te komen.

In de loop der jaren heeft Verhuiskampioen een bijzondere expertise ontwikkeld in het transport van piano’s. Verhuiskampioens gespecialiseerde verhuizers kunnen zelfs demonteren en opnieuw samenstellen! Het bedrijf heeft ook bewegende voertuigen met versterkte ophangingen om schokken tijdens het reizen te voorkomen, en een verhuislift die tot 300 kilo kan ondersteunen.

Prijs van een piano verhuizen? Wij berekenen de exacte kosten

Kosten met betrekking tot het verhuizen van een piano

Het aanvragen van een pianoverhuizing is uiteraard niet gratis. Met Verhuiskampioen kunt u echter altijd rekenen op een duidelijke en transparante offerte die rekening houdt met de verschillende specifieke aspecten van uw project.

Wanneer u gaat voor Verhuiskampioen, zal het bedrijf het volgende overwegen om u de best mogelijke prijs te bieden :

 • Het type piano.
 • De afstand waarover de piano zal worden getransporteerd.
 • Moeilijkheidsgraad: trappen, glooiende grasvelden, scherpe bochten, enz.
 • Het aantal personen dat nodig is om de piano te verplaatsen rekening houdend met de moeilijkheidsgraad.
 • Tijdbeperkingen opgelegd door het tijdstip van de dag of de tijd van het jaar.
 • De wachttijd die kan worden opgelegd aan de verhuizer(s).

Een piano verplaatsen? Dat gebeurd niet automatisch …

Een piano verplaatsen, het gebeurt niet alleen. Naast de nodige spieren, zijn goede planning, voorbereiding en natuurlijk ook de nodige professionele uitrusting vereist.

Vele piano’s, recht of groot, gaan niet door de deur en de trap, wat het gebruik van een ladderlift essentieel maakt.

In sommige gevallen zal Verhuiskampioen ook een raam moeten demonteren om uw instrument veilig en zonder enige schade aan de truck te laden.

pianoverhuisbedrijf

Vermijd schade bij het verplaatsen van een piano, kies voor een verhuisbedrijf

pianoverhuizers

Een piano verplaatsen is ook een taak van precisie. Als u niet oplet, kan de schade aanzienlijk zijn. Het wordt daarom ten zeerste afgeraden om een dergelijk project in eigen handen te nemen. In de loop der jaren heeft Verhuiskampioen een expertise ontwikkeld in het transport van piano’s.

Verhuiskampioen gespecialiseerde verhuizers kunnen zelfs ontmantelen en weer in elkaar zetten. Het bedrijf heeft ook bewegende voertuigen met versterkte ophangingen om schokken tijdens het reizen te voorkomen, en een lift die tot 300 kilo kan ondersteunen.

Verhuis je piano op een veilige manier en vertrouw op de professionaliteit en ervaring van Verhuiskampioen!

Professionele verhuizers, aangepaste uitrusting

Om je piano te verplaatsen, of een ander omvangrijk en zwaar object (dressoir, dressoir, kledingkast …), is Verhuiskampioen je ideale partner. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers die elke situatie aankunnen.

Sommigen specialiseerden zich zelfs in het demonteren en opnieuw samenstellen van piano’s! We hebben uiteraard alle benodigde apparatuur, van de truck, de lift tot de riemen.

Als u speciale vereisten heeft, zullen we het uiteraard overwegen om u altijd een aangepaste service op maat te bieden. Transparante communicatie en een persoonlijke aanpak zijn essentiële elementen voor het hele Verhuiskampioen-team.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 10 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • geavanceerde apparatuur