Huis Leegmaken & Inboedel Opruimen

Een huis laten leegmaken, inboedel laten opruimen of een volledige woning laten leeghalen & ontruimen? De boedelruimers van Verhuiskampioen zorgen dat uw woning veeg- of bezemschoon wordt opgeleverd.

Een ontruiming van een huis, appartement, firma, kelder, zolder, schuurgarage, tuinmagazijn, fabriek of school? Ons ervaren team van ontruimers staat tot uwer beschikking. Laat Verhuiskampioen nu uw huis leegmaken aan een voordelige prijs!

DAVY

Je kunt Verhuiskampioen ook gebruiken voor de ontruiming van al je afval & inboedel, voor een bezemschoon en net resultaat.

Verhuiskampioen is in staat om een professionele en betaalbare opruiming te bieden aan particulieren en bedrijven.

De ontruiming van al het omvangrijke en andere afval van een huis of kantoor kan veel goedkoper zijn dan u denkt. Een exacte prijs voor uw huis leegmaken of inboedel opruimen? Contacteer ons en wij komen langs op een exacte prijsofferte op te maken.

Voorbeelden van een huisontruiming voor & na

Wilt u weten of u op Verhuiskampioens diensten kunt rekenen voor uw huisontruiming?
Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat om uw huis leeg te maken.
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

ONTRUIMINGSDIENST : LEEGMAKEN & OPRUIMEN VAN A TOT Z

Verhuiskampioen biedt een volledige service van het leeg maken van huizen overal in België. Dankzij een bevoorrechte samenwerking kan Verhuiskampioen al het nodige doen om uw huis, uw zolder, uw kelders of uw kantoren leeg en / of grondig te ontruimen.

Het regelen van stofzuigen en schoonmaken van gebouwen is een afzonderlijk vakgebied: het wordt vaak onderschat hoeveel emotioneel het kan zijn om een huis of gebouw leeg te maken (bijvoorbeeld na een zeer lange bezetting, als u het huis moet leegmaken na een overlijden van een dierbaar familielid of de kantoren van een failliet bedrijf).

Het feit dat u het hele proces aan Verhuiskampioen toevertrouwt, bespaart u veel zorgen en biedt u de zekerheid van een snel, discreet en kwaliteitsvol werk.

huis leegmaken van a tot z
netwerk van huisontruimers

Ons netwerk huizen ontruimen in België

Het Verhuiskampioen-netwerk is bijzonder dicht in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de gemeenten (in het bijzonder Ninove, Herzele, Geraardsbergen, Zottegem, Aalst, Zwalm, Sint-Pieters-Leeuw, Asse, Halle, Dilbeek, Lebbeke, Opwijk, Dendermonde), maar het bedrijf biedt ook zijn diensten aan van leegstaand huizen op het hele Belgische grondgebied.

Verhuiskampioen past zich altijd aan aan uw behoeften, waar u ook bent in België! Contacteer ons voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Inboedel opruimen & leeghalen is een kunst

In de praktijk is een inboedel opruimen & leegmaken ook een proces dat het beste werkt met de hulp van professionals. Er is altijd meer te doen en te denken dan wat we op het eerste gezicht geloven.

Heb je bijvoorbeeld nagedacht over het huren van een lift? Heeft u een container voor zwaar afval of professionele reinigingsapparatuur om echt tot het uiterste te komen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen van het werken met professionals.

Verhuiskampioen en zijn partners zorgen voor het hele proces van ontruiming en reiniging van A tot Z. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, u zult niets te denken hebben!

inboedel opruimen en leeghalen door ervaren ontruimers
discrete huisontruiming

GEGARANDEERDE DISCRETIE

In de loop der jaren heeft Verhuiskampioen al veel situaties gehad en het bedrijf heeft zich altijd kunnen aanpassen en alle uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Het spreekt voor zich dat discretie ook een gouden regel is in ons vakgebied. Wanneer we zorgen voor het ontruimen en schoonmaken van een huis, gebouw of kantoor, zoals tijdens een verhuizing, behandelen we uw persoonlijke bezittingen met de grootste zorg en kunnen we ons uiterste discretie en vertrouwelijkheid betrachten .

Prijs: hoeveel kost een huis leegmaken ?

U wilt de exacte prijs kennen van een woningontruiming? De kosten van een huis leegmaken, de ontruiming en schoonmaken van onroerend goed zijn uiteraard afhankelijk van veel factoren, waaronder:

 • Welk type huis / gebouw is het?
 • Hoe lang duurt het om vloerbedekkingen schoon te maken / verwijderen / weg te gooien?
 • Is het gebouw gemakkelijk toegankelijk?
 • Moeten we een container leveren?

Vraag ons voor een prijsofferte voor inboedel opruimen, we analyseren uw specifieke situatie en bieden u een gedetailleerd overzicht van de kosten op basis van uw project.

Huis leegmaken prijs? kosten woningontruiming laten berekenen met gratis offerte

WAAROM VOOR PROFESSIONELE ONTRUIMERS KIEZEN OM EEN HUIS LEEG TE MAKEN?

  • U hoeft zich nergens zorgen over te maken en dat bespaart u veel zorgen
  • Geen emotionele betrokkenheid (na overlijden, faillissement, uitzetting)
  • Professionals kunnen sneller en efficiënter uw inboedel opruimen
  • Een onafhankelijke partij is in bepaalde gevallen aangewezen (scheiding)

  • Geen gedoe, geen stress en alle rompslomp bij een inboedelopruiming
  • De extra kosten van afval blijven beperkt dankzij onze contacten met recyclagebedrijven.
  • De hele ontruiming gebeurt met respect voor het milieu.

WAAROM VOOR Verhuiskampioen GAAN?

U heeft besloten om de ontruiming, opruiming, schoonmaken en leegmaken van uw huis of kantoren toe te vertrouwen aan professionals. Waarom dan voor Verhuiskampioen gaan? Het is de garantie voor een complete en efficiënte ontruimingsservice. Verhuiskampioen en zijn partners zijn er voor alles, bijvoorbeeld om je laatste vuilnis kwijt te raken en je oude huis helemaal schoon te maken.

U kunt ook rekenen op dezelfde kwaliteitsgarantie die inherent is aan alle diensten die door Verhuiskampioen worden aangeboden: betrouwbaarheid, professionaliteit, vertrouwelijkheid. Uw tevredenheid is onze eerste prioriteit!

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, zorgen wij voor alles: wij beoordelen samen met u de ontruimingsbehoefte (meestal ter plaatse, zelfs als we dingen telefonisch kunnen regelen in geval van een zeer urgente evacuatie) , we bieden een duidelijk prijsvoorstel waarover we het eens zijn … Zodra een overeenkomst is gevonden, zorgt Verhuiskampioen voor de rest!

TIJD IS GELD

Snel uw luis leegmaken kan geld opbrengen: snelle verkopen of nieuwe huurders vinden bijvoorbeeld.

AFVAL AFVOEREN

Wij zorgen voor dat het afval op de juiste manier wordt afgevoerd met een container of met onze vrachtwagens.

20 JAAR ERVARING

Met meer dan 20 jaar bieden we onze klanten een snelle en onberispelijke inboedel opruiming.

PROFESSIONELE ONTRUIMERS

Voor ons team van ervaren ontruimers is geen enkele klus te moeilijk, te groot of te zwaar!

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren ervaring
100%
tevreden klanten
10
bedrijfsvoertuigen om te verhuisen

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis schatting
 • Snelle beschikbaarheid en snelheid voor elk evenement
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Kwaliteitsvol materiaal beschikbaar