Verhuiswagen huren

Ben je verhuisd en ben je op zoek naar een geschikt vervoermiddel? Verhuiskampioen kan u helpen! Wij verhuren grote vrachtwagens met chauffeur waarmee u al uw bezittingen in één reis kunt verplaatsen!

DAVY


Verhuiskampioen garandeert de beste prijzen en een onberispelijke service!

Verhuis uw spullen met een aangepaste verhuiswagen

Als je alles met je auto of een kleine aanhangwagen moet verplaatsen, kan dit veel tijd kosten en vele heen en weer trajecten.
Gelukkig heeft Verhuiskampioen een goed alternatief: een verhuiswagen huren met chauffeur. Hiermee kun je al je spullen in één keer verplaatsen, wat een grote tijdwinst oplevert.

Verhuizen met vrachtwagen & chauffeur

Verhuizen met chauffeur & verhuiswagen

Het kiezen van het juiste voertuig om te gebruiken hangt natuurlijk af van het te verplaatsen volume, wat ook de belangrijkste variabele is bij het bepalen van de totale kosten van uw verhuizing. Een logisch groot volume betekent dat u een groter voertuig nodig heeft en mogelijk meer mankracht om uw project te voltooien. Ter illustratie is een vrachtwagen van 18 m³ meestal voldoende om een appartement met twee of drie slaapkamers te verplaatsen. Als u een huis met vier verdiepingen of een gezinswoning moet verplaatsen, is het beter om te kiezen voor een vrachtwagen van 20 m3 of 60 m3, ook mogelijk met Verhuiskampioen!

WoningVrachtwagen volumeKost?
Appartement met twee of drie slaapkamers Vrachtwagen van 18 m³ + 2 verhuizers Vraag een offerte
Onafhankelijke huisvesting Vrachtwagen van 28 of 60 m³ + 3 verhuizers Vraag een offerte

Alle benodigde apparatuur beschikbaar

De truck en onze verhuizers komen uiteraard met alle benodigde apparatuur om een snelle verhuis te garanderen, waaronder:

Verhuisdekens

Ideaal om uw meubels te beschermen tegen stoten en vlekken die kunnen optreden tijdens een vrachtwagenrit.

PVC-verhuisdozen

Op uw vraag zorgen wij ook voor de nodige PVC verhuisdozen en inpakmaterialen om al uw spullen extra te beschermen.

Riemen

Een verhuiswagen verhuren kan niet zonder riemen. Ze laten toe om al je meubels vast te zetten zodat er tijdens de reis niets beweegt.

Gereedschapskist

Een complete gereedschapskist is echt geen luxe tijdens het verhuizen. Het komt goed van pas als u de waterinlaat van de wasmachine moet losmaken

Met verhuizers

U hebt altijd de mogelijkheid om extra verhuizers te huren. Dit versnelt uw zet, waardoor u minder uren nodig heeft. Daarom betekent het inhuren van extra verhuizers niet noodzakelijk extra verhuiskosten. De gemiddelde prijs voor een extra verhuizer op Verhuiskampioen is 35 € excl. BTW per uur.

extra verhuizers inhuren
verhuisofferte op maat laten maken

Verhuiskampioen verhuist steeds op maat

Als u dat wilt, stellen we naast de chauffeur en de vrachtwagen een team professionele verhuizers ter beschikking. Onze ervaren verhuizers hebben ook alle benodigde apparatuur om een veilige en probleemloze verhuizing te garanderen. Ze kunnen je zelfs helpen met het inpakken en uitpakken van je spullen, je meubels demonteren en weer in elkaar zetten, en zelfs je piano verhuizen!

Voordelen van een verhuisvrachtwagen met bestuurder

Snel, Efficiënt en Veilig

Onze verhuizers zijn professionals die tijdens de verhuizing met u en uw vrienden zullen werken. U kunt rekenen op hun wijze advies om dingen voor elkaar te krijgen!

Het huren van een Verhuiskampioen verhuiswagen en team is je snelste en meest effectieve oplossing voor een zorgeloze en veilige verhuis!

Voorbeelden van een verhuisvrachtwagen verhuur met bestuurder

Wilt u weten of u op de diensten van Verhuiskampioen kunt rekenen voor uw verhuizing?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw project te evalueren en een offerte op te stellen!
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

  • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
  • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
  • Een gratis offerte
  • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
  • Betaalbare prijzen
  • Een team van ervaren professionals
  • geavanceerde apparatuur