Verhuiswagen huren

U heeft al uw meubelen en verhuisdozen klaarstaan en bent u op zoek naar een geschikt vervoermiddel? Verhuiskampioen kan u helpen! Onze partners in ons netwerk verhuren grote vrachtwagens met chauffeur waarmee u al uw bezittingen in één reis kunt verplaatsen!

DAVY

Vraag een offerte aan voor uw verhuisproject en ontvang tot 6 offertes bij de Verhuiskampioen. Vergelijk de offertes en kies de beste of gooedkoopste!

Verhuis uw spullen met een aangepaste verhuiswagen

Als u alles met uw auto of een kleine aanhangwagen moet verplaatsen, kan dit veel tijd kosten en vele heen en weer trajecten.
Gelukkig hebben onze partners een goed alternatief: een verhuiswagen huren met chauffeur via één van de aangesloten verhuisbedrijven. Hiermee kut u al uw spullen in één keer verplaatsen, wat een grote tijdwinst oplevert.

Verhuizen met vrachtwagen & chauffeur

Verhuizen met chauffeur & verhuiswagen

Het kiezen van het juiste voertuig om te gebruiken hangt natuurlijk af van het te verplaatsen volume, wat ook de belangrijkste variabele is bij het bepalen van de totale kosten van uw verhuizing. Een logisch groot volume betekent dat u een groter voertuig nodig heeft en mogelijk meer mankracht om uw project te voltooien. Ter illustratie is een vrachtwagen van 18 m³ meestal voldoende om een appartement met twee of drie slaapkamers te verplaatsen. Als u een huis met vier verdiepingen of een gezinswoning moet verplaatsen, is het beter om te kiezen voor een vrachtwagen van 20 m3 of 60 m3, ook mogelijk via ons netwerk van verhuizers!

WoningVrachtwagen volumeKost?
Appartement met twee of drie slaapkamers Vrachtwagen van 18 m³ + 2 verhuizers Vraag een offerte
Onafhankelijke huisvesting Vrachtwagen van 28 of 60 m³ + 3 verhuizers Vraag een offerte

Alle benodigde apparatuur beschikbaar

De truck en geel wat verhuizers komen uiteraard met alle benodigde apparatuur om een snelle verhuis te garanderen, waaronder:

Verhuisdekens

Ideaal om uw meubels te beschermen tegen stoten en vlekken die kunnen optreden tijdens een vrachtwagenrit.

PVC-verhuisdozen

Op aanvraag zorgen zij ook voor de nodige PVC verhuisdozen en inpakmaterialen om al uw spullen extra te beschermen.

Riemen

Een verhuiswagen verhuren kan niet zonder riemen. Ze laten toe om al uw meubels vast te zetten zodat er tijdens de reis niets beweegt.

Gereedschapskist

Een complete gereedschapskist is echt geen luxe tijdens het verhuizen. Het komt goed van pas als u de waterinlaat van de wasmachine moet losmaken

Met verhuizers

U hebt altijd de mogelijkheid om extra verhuizers te huren. Dit versnelt uw zet, waardoor u minder uren nodig heeft. Daarom betekent het inhuren van extra verhuizers niet noodzakelijk extra verhuiskosten. De gemiddelde prijs voor een extra verhuizer start bij 35 € excl. BTW per uur.

extra verhuizers inhuren
verhuisofferte op maat laten maken

Onze verhuizers werken steeds op maat

Als u dat wilt, stellen de aangesloten verhuisbedrijven naast de chauffeur en de vrachtwagen een team professionele verhuizers ter beschikking. Ervaren verhuizers hebben ook alle benodigde apparatuur om een veilige en probleemloze verhuizing te garanderen. Ze kunnen u zelfs helpen met het inpakken en uitpakken van uw spullen, uw meubels demonteren en weer in elkaar zetten, en zelfs uw piano verhuizen!

Voordelen van een verhuisvrachtwagen met bestuurder

Snel, Efficiënt en Veilig

De vrachtwagenbestuurders zijn professionals die tijdens de verhuizing met u en uw vrienden zullen werken. U kunt rekenen op hun wijze advies om dingen voor elkaar te krijgen!

Het huren van een verhuiswagen met een verhuisteam is uw snelste en meest effectieve oplossing voor een zorgeloze en veilige verhuis!

Voorbeelden van een verhuisvrachtwagen verhuur met bestuurder

Wilt u weten of u op de diensten van één van onze verhuizers op ons platform kunt rekenen voor uw verhuizing?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw project te evalueren en een offerte op te stellen!
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

4 REDENEN WAAROM MENSEN DE VERHUISKAMPIOEN GEBRUIKEN

Perfecte Match

Kom alleen in contact met verhuisfirma’s die geschikt zijn voor uw verhuisplannen. Zo voorkomt u verrassingen.

Bespaar Tijd En Geld

Stop met uren online zoeken. Ontvang gepersonaliseerde offertes op basis van uw behoeften.

Groot Netwerk

De Verhuiskampioen heeft een groot netwerk. Dankzij onze samenwerking met het grootste verhuisplatform in België.

Beschikbaar 7/7 Dagen

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een offerte aanvragen voor uw specifieke verhuisopdracht via deze website.

Verhuisdiensten in de kijker

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Met De Verhuiskampioen vindt u dé verhuizer voor uw project!

Verhuismateriaal Huren

Een vrachtwagens en/of bestelwagens huren voor uw verhuizing? De aangesloten verhuisbedrijven kunnen ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig met een chauffeur!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Laderlift huren

Gespecialiseerde partners hebben verhuisladderliften van de eerste verdieping tot de 22ste verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u bij de offerteaanvraag voor een verpakkingsservice, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano's, enz., bieden heel wat verhuisfirma's een demontage- en hermontageservice.

De voordelen van ons verhuisplatform

3
eenvoudige stappen tot een offerte
100%
gratis & vrijblijvend
230
aangesloten verhuisbedrijven

EN OOK ...

  • Verhuizen zonder zorgen
  • Offertes vergelijken en besparen
  • 100% gratis, geen verplichtingen
  • Minder tijdsverlies bij het zoeken
  • Heel wat gratis verhuistips
  • Groot netwerk van verhuisfirma's
  • Kies gewoon de goedkoopste