Ons Netwerk Van Verhuizers

Verhuiskampioen : wij verbinden verhuizers in België met verhuisbedrijven

Een verhuisproject is vaak een synoniem van turbulente tijden. En het idee alleen al kan je wat nervositeit bezorgen. Kiezen om met goede verhuizers te werken, is de beste oplossing om u gerust te stellen: verhuisspecialisten zullen u professioneel advies geven en u veel zorgen besparen.

Bij de Verhuiskampioen kunt u bij de meeste partners ook rekenen op een aantal essentiële diensten:

 • inpakservice – de verhuizers zorgen ervoor dat alles goed wordt ingepakt voor een veilig transport
 • montage- en demontageservice – de verhuizers demonteren uw meubelen en zetten alles terug in elkaar
 • meubelbewaring – tijdelijk uw meubels opslaan? Heel veel verhuizers hebben een grote opslagplaats om uw meubels veilig op te slaan
 • verhuisverzekering – heel wat verhuisfirma’s bieden een verzekering om uw kostbaarheden te beschermen tegen stoffelijke schade
 • pvc-verhuisdozen – sommige verhuizers bieden verhuisdozen in PVC – Véél handiger dan kartonnen verhuisdozen: stevig, geen plooi- en plakwerk, perfect stapelbaar
Team van ervaren verhuizers in België
Kiezen voor ervaren verhuizers

5 goede redenen om uw verhuis toe te vertrouwen aan één van onze verhuizers uit ons netwerk

 1. U geeft alle zorgen van een verhuis uit handen.
 2. U bespaart veel tijd en energie.
 3. Uw waardevolle spullen zijn in goede handen.
 4. U bepaalt zelf of het een bekwaam of professioneel team is.
 5. Uw verhuis wordt uitgevoerd zoals u het wenst.

Met een verhuispartner via de Verhuiskampioen wordt elk verhuis gepland en op maat gemaakt.
Voor een complete verhuizing, het huren van een vrachtwagen met of zonder lift kan u om een offerte vragen, het is gratis!

Diensten van de aangesloten verhuisbedrijven: verhuizingen van a tot z

Beroep doen op een ervaren verhuisfirma van ons verhuisplatform is de garantie van een zorgeloze verhuis door professionals! De vriendelijke verhuizers gaan zorgvuldig met uw bezittingen om.

Voor elk verhuis hebben we mogelijk wel een partner met een passende service. Wilt u meteen weten welk verhuisbedrijf het beste bij u past om te verhuizen? Vraag een offerte aan!

Verhuisteam inhuren : hoeveel kost dit ?

Afhankelijk van het te verplaatsen volume, kunt u de services van één, twee of zelfs drie verhuizers inhuren. De partners van de verhuiskampioen.be passen zich altijd aan aan uw behoeften en biedt u een tarief per uur aan vanaf €35,- excl. btw per uur en per verhuizer.

Heel wat verhuizers verhuren voordelige verhuiswagens voor uw verhuis. Vraag bij een offerteaanvraag ook naar de mogelijkheden om een uiterst voordelige combo-pakket te nemen met bestelwagen en ladderlift.

U hoort het goed, sommige verhuisbedrijven bieden verhuispakketten aan waardoor u dus voordelig kunt verhuizen. Zij voorzien een verhuiswagen met 2 verhuizers, 1 lift en natuurlijk het nodige verhuismateriaal om al uw spullen veilig te verhuizen.

Vraag een offerte voor een voorstel  op maat van uw noden…

netwerk-verhuizers-belgie

Ons netwerk van verhuizers in Belgie

De partners van de Verhuiskampioen zijn actief over heel België. Door onze landelijke partnership kunnen de aangesloten verhuisbedrijven gemakkelijk hun diensten aanbieden aan klanten in de provincies AntwerpenLimburgOost-VlaanderenVlaams-BrabantWest-Vlaanderen.

Vind ervaren verhuizers

Via de Verhuiskampioen kan u mogelijk snel ervaren verhuizers vinden die voldoen aan alle vereisten voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid. Heel wat verhuizers nemen met de grootste ervaring de jongsten onder hun hoede om altijd doorlopende training aan te bieden.

Door een offerte aan de vragen via de Verhuiskampioen, kan u verschillende verhuisfirma’s vergelijken en kiezen voor één dat het volgende aanbiedt:

 • Slim en persoonlijk advies
 • Veiligheid en efficiëntie
 • Getraind en ervaren personeel
extra verhuizers inhuren