Ladderlift Huren

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuisplateau of bak tot 300 kg. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof, een smallere doorgang of andere moeilijk bereikbare locaties mogelijk!

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

VOORDELEN VAN HET HUREN VAN EEN LADDERLIFT

Een ladderlift is ideaal voor korte of lange termijn verhuur. Met dit type lift kunt u materialen, verhuisdozen of boxen of kleine meubels gemakkelijk naar beneden verplaatsen zonder de trap op te moeten. Ideaal om een een verhuis uit te voeren vanaf een terras, een balkon of grote ramen.

Bent u een aannemer, dakdekker of dakwerker? Merk op dat het huren van dit type verhuislift ook mogelijk is voor langere periodes als pannenlift, dakdekkerslift of meubellift. (dakbedekkingen, renovaties en dakwerken op langere termijn, enz.)

Voorbeelden van verhuizingen met ladderlift

Voor elke verhuizing biedt Verhuiskampioen een passende service. Wilt u meteen weten welke verhuislift het beste is om te verhuizen?
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

  • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
  • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
  • Een gratis offerte
  • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
  • Betaalbare prijzen
  • Een team van ervaren professionals
  • geavanceerde apparatuur