Goedkoop verhuizen? 5 TIPS om te besparen op de kosten van een verhuisfirma

1

Ontdoen Van het onnodige

Vaak hebben we heel veel spullen in huis die we nooit gebruiken, maar die alleen maar in de weg liggen. De verhuizing is een goede aanleiding om hier verandering in te brengen: spullen vooraf opruimen! Het is namelijk veel goedkoper & leuker om alleen de spullen mee te nemen naar je nieuwe huis die je ook ècht gebruikt.

Dus, vóór je verhuizing is het opruimen en weggooien geblazen. Spullen die je niet meer nodig hebt, kun je verkopen, weggeven aan een kringloopwinkel of uiteindelijk weggooien. Zo maak je de verhuizing een stuk makkelijker & goedkoper omdat de verhuisfirma geen tijd verliest aan onnodig verhuizen of verpakken van oude spullen.

Spullen opruimen voor verhuis
verhuis zelf doen met hulp van vrienden
2

Een deel van de verhuizing Zelf doen

Een andere mogelijkheid om kosten te besparen is beroep te doen op verhuishulp van vrienden of familie. Zij kunnen u helpen met het inpakken van uw spullen, het demonteren van meubels en het klaarzetten van de verhuisdozen.

Zo heeft de verhuizer heeft minder tijd nodig om uw spullen naar uw nieuwe huis te vervoeren. Zelf verhuizen heeft vaak weinig zin omdat u gewoon zeer weinig zelf kunt vervoeren in een wagen.

De kosten van de brandstof  & tijdverlies wegen vaak niet op tegen het gebruik van onze verhuiswagen die in één keer alles kan verhuizen!

3

Verhuizen op een Werkdag

De kosten voor een verplaatsing in het weekend zijn hoger dan wanneer u besluit uw nieuwe woning binnen te gaan op een werkdag.

Voor feestdagen en zondagen is de prijs aangepast: op Verhuiskampioen is er een verhoging van 50% van de aangegeven prijzen gepland.

Door uw verhuizing op een werkdag te organiseren, kunt u grote besparingen realiseren en goedkoper verhuizen.

verhuizen op werkdagen vs weekend & zondagen
erkende verhuizers inschakelen
4

Kies voor erkende verhuizers

Indien mogelijk doe je er goed aan om te kiezen voor één van de zogenaamde “erkende verhuizers”. Een beroep doen op een dergelijk verhuisfirma zorgt er onder andere voor dat je over een passende verzekering beschikt.

Gaat er dan toch iets fout tijdens de verhuis, dan zijn uw spullen verzekerd tegen eventueel schade. Dus kiezen voor de goedkoopste verhuisfirma kan op korte termijn de beste keuze zijn, tenzij er iets fout gaat…

De Verhuiskampioen biedt daarom een verhuis aan die verzekerd is tegen schade. Daarnaast werken wij ook met ervaren verhuizers, die een opleiding hebben genoten, alsook als ons verhuismateriaal wordt goed onderhouden. Daarnaast beschikken wij ook over verhuisdekens, pvc-verhuisboxen, spanriemen en gereedschap voor demontage!

5

Kies voor PVC-Verhuisboxen ipv kartonnen verhuisdozen

Traditionele kartonnen verhuisdozen hebben nu eenmaal zo hun nadelen: scheuren makkelijk, heel wat plak- en plooiwerk, doos en inhoud worden nat bij slecht weer, moeilijk stapelbaar, vaak slechte grip, … Dankzij de speciale verhuisbakken in PVC die u kunt huren, kunt u voortaan gerust zijn.

Uw eigendommen blijven steeds droog en onbeschadigd. Bovendien zijn de PVC-verhuisbakken goed en makkelijk stapelbaar, wat plaats bespaart in de verhuiswagen en het transport aanzienlijk vereenvoudigt!

Het gebruiken van de PVC-verhuisbakken neemt niet alleen heel wat zorgen en stres weg, het biedt nog tal van andere voordelen: geen afval van kartonnen dozen meer, makkelijk stapelbaar, geen plaatsverlies in de vrachtwagen, makkelijk en vlot vullen van de verhuisbakken, bij regenweer geen kartons meer die nat worden. Tot slot ook goedkoop, u kunt al een pvc-verhuisbox huren vanaf 2 euro!

Goedkope Verhuisdozen? Huur PVC-verhuisboxen

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 10 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

  • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
  • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
  • Een gratis offerte
  • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
  • Betaalbare prijzen
  • Een team van ervaren professionals
  • geavanceerde apparatuur