Goedkoop verhuizen met een verhuisfirma? 5 TIPS om te besparen op de kosten van uw verhuis

1

Ontdoen Van het onnodige

Vaak hebben we heel veel spullen in huis die we nooit gebruiken, maar die alleen maar in de weg liggen. De verhuizing is een goede aanleiding om hier verandering in te brengen: spullen vooraf opruimen! Het is namelijk veel goedkoper & leuker om alleen de spullen mee te nemen naar je nieuwe huis die je ook ècht gebruikt en nodig hebt.

Dus, vóór je verhuizing is het opruimen en weggooien geblazen. Spullen die je niet meer nodig hebt, kun je verkopen, weggeven aan een kringloopwinkel of uiteindelijk weggooien. Zo maak je de verhuizing een stuk makkelijker & goedkoper omdat de verhuisfirma geen tijd verliest aan onnodig verhuizen of verpakken van oude spullen.

Spullen opruimen voor verhuis
verhuis zelf doen met hulp van vrienden
2

Een deel van de verhuizing Zelf doen

Een andere mogelijkheid om kosten te besparen is beroep te doen op verhuishulp van vrienden of familie. Zij kunnen u helpen met het inpakken van uw spullen, het demonteren van meubels en het klaarzetten van de verhuisdozen.

Zo heeft de verhuizer minder tijd nodig om uw spullen naar uw nieuwe huis te vervoeren. Zelf verhuizen heeft vaak weinig zin omdat u gewoon zeer weinig zelf kunt vervoeren in een traditionele wagen.

De kosten van de brandstof  & tijdverlies wegen vaak niet op tegen het gebruik van onze verhuiswagen die wel in één keer alles kan verhuizen!

3

Verhuizen op een Werkdag

De kosten voor een verhuis zijn vaak in het weekend hoger dan wanneer u besluit naar uw nieuwe woning te verhuizen op een werkdag.

Voor feestdagen en zondagen is de prijs aangepast: heel wat verhuizers rekenen 50% extra aan op de aangegeven prijzen.

Door uw verhuizing op een werkdag te plannen, kunt u grote besparingen realiseren en goedkoper verhuizen.

verhuizen op werkdagen vs weekend & zondagen
erkende verhuizers inschakelen
4

Vergelijk offertes

Om te besparen op uw verhuis kunt u het best een verhuisbedrijf kiezen dat het best bij uw persoonlijk verhuisbudget past. Dankzij de concurrentie in de verhuisbranche kunt u nog steeds beschikken over kwaliteitsvolle verhuisservices tegen een redelijke prijs.

Vraag daarom meerdere offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven. Door verhuisoffertes te kunnen vergelijken, kunt u de beste deal voor uw verhuizing kiezen. We weten echter dat het contacteren van verschillende verhuizers veel tijd in beslag kan nemen.

Gelukkig kunnen we het proces een stuk gemakkelijker voor u maken. Dankzij ons verhuisplatform kunnen we uw aanvraag doorsturen naar verschillende bedrijven. Het enige wat je hoeft te doen is het verhuisofferteformulier invullen en u wordt gematcht met de best mogelijke verhuizers.

5

Kies voor PVC-Verhuisboxen ipv kartonnen verhuisdozen

Traditionele kartonnen verhuisdozen hebben nu eenmaal zo hun nadelen: scheuren makkelijk, heel wat plak- en plooiwerk, doos en inhoud worden nat bij slecht weer, moeilijk stapelbaar, vaak slechte grip, … Heel veel verhuisfirma’s bieden daarom  speciale verhuisbakken in PVC die u kunt huren.

Uw eigendommen blijven steeds droog en onbeschadigd. Bovendien zijn de PVC-verhuisbakken goed en makkelijk stapelbaar, wat plaats bespaart in de verhuiswagen en het transport aanzienlijk vereenvoudigt!

Het gebruiken van de PVC-verhuisbakken neemt niet alleen heel wat zorgen en stres weg, het biedt nog tal van andere voordelen: geen afval van kartonnen dozen meer, makkelijk stapelbaar, geen plaatsverlies in de vrachtwagen, makkelijk en vlot vullen van de verhuisbakken, bij regenweer geen kartons meer die nat worden. Tot slot ook goedkoop, u kunt vaak al een pvc-verhuisbox huren vanaf 2 euro per stuk!

Goedkope Verhuisdozen? Huur PVC-verhuisboxen

4 REDENEN WAAROM MENSEN DE VERHUISKAMPIOEN GEBRUIKEN

Perfecte Match

Kom alleen in contact met verhuisfirma’s die geschikt zijn voor uw verhuisplannen. Zo voorkomt u verrassingen.

Bespaar Tijd En Geld

Stop met uren online zoeken. Ontvang gepersonaliseerde offertes aan op basis van uw behoeften.

Groot Netwerk

De Verhuiskampioen heeft een groot netwerk. Dankzij onze samenwerking met het grootste verhuisplatform in België.

Beschikbaar 7/7 Dagen

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een offerte aanvragen voor uw specifieke verhuisopdracht via deze website.

Verhuisdiensten in de kijker

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Met De Verhuiskampioen vindt u dé verhuizer voor uw project!

Verhuismateriaal Huren

Een vrachtwagens en/of bestelwagens huren voor uw verhuizing? De aangesloten verhuisbedrijven kunnen ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig met een chauffeur!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Laderlift huren

Gespecialiseerde partners hebben verhuisladderliften van de eerste verdieping tot de 22ste verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u bij de offerteaanvraag voor een verpakkingsservice, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., bieden heel wat verhuisfirma’s een demontage- en hermontageservice.

De voordelen van ons verhuisplatform

3
eenvoudige stappen tot een offerte
100%
gratis & vrijblijvend
230
aangesloten verhuisbedrijven

EN OOK …

  • Verhuizen zonder zorgen
  • Offertes vergelijken en besparen
  • 100% gratis, geen verplichtingen
  • Minder tijdsverlies bij het zoeken
  • Heel wat gratis verhuistips
  • Groot netwerk van verhuisfirma's
  • Kies gewoon de goedkoopste