Verhuislift huren Bever

Bent u op zoek naar een professionele liftservice (verhuislift, meubel- of ladderlift) in BEVER (1547)?

De Verhuiskampioen is een spécialist in liftverhuur: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in regio BEVER.

Voor uw waardevolle meubels of onderdelen die niet via een trap of lift verplaatst kunnen worden, voor de levering van een nieuw salon of om een vrachtwagen te legen, is een verhuislift of meubellift huren vaak de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

 • Ook op zon- en feestdagen
 • Prijs vanaf € 85,- excl. BTW
 • incl. één verhuizer/bediener
 • Verhuisliften op wagen
 • Belastbaar tot 300kg

Voorkom dat uw spullen vallen, muren, trappen en zelfs uw meubels beschadigd geraken. En wat met de fysieke impact op uw rug en nek? Wij hebben de ideale oplossing voor u als Beveraar. Door het inhuren van één van onze verhuisliften met operator. Dat is onze verhuislift service in régio 1547!

liftservice: meubelliften, ladderliften en verhuisliften

ONZE LIFTEN

Dankzij onze goedkope verhuis- & ladderlift service, kunt veilig en snel alle meubels, een nieuwe salon en alle andere grote objecten of verhuisdozen naar boven of beneden verplaatsen.
Zelfs wanneer u autonoom verhuist, kan een verhuislift goed van pas komen. Ons liften zijn te huur per uur, zo kunt u aan een zeer goedkope prijs uw spullen verhuizen.

Lift op vrachtwagen

Als u van een appartement op de bovenste verdiepingen verhuist, is het huren van een verhuislift of vrachtwagenlift uw beste oplossing.

Deze liften zijn de grootste vrachtliften aangeboden door Verhuiskampioen, ze kunnen zonder problemen de 8e verdieping bereiken!

Een bestuurder/operator is natuurlijk altijd inbegrepen in de prijs voor een snelle en veilige verhuis van uw kostbare goederen & meubelen.

OF

Ladderlift/aanhangwagen

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuizing lade. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof of een smallere doorgang mogelijk.

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

Merk op dat het huren van dit type liften ook mogelijk is voor langere periodes (voor dakbedekking, renovaties en werk op langere termijn, enz.).

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze liften zorgen voor een veilige verhuis 7/7 & 24/24 voor een lage prijs!

Verhuislift met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze verhuisliften met chauffeur.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Een extra verhuizer of verhuiswagen nodig? Wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuis- of ladderlift huren in bever

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende liftservice bieden: ladderliften, verhuisliften en meubelliften te huur per uur vanaf € 85,- »

lift huren bever

Score: 5 / 5 gebaseerd op 35 klantenreviews

vanaf

85 euro

excl. BTW Product Beschrijving: Verhuur van ladderliften, meubelliften en verhuisliften BEVER

offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen lift service

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele liftservice, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Lift met of zonder verhuiswagen
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare huurprijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Moderne & professionele liften tot 300 kg

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN ROND EEN LADDERLIFT HUREN IN bever

Ladderlift huren voor uw leveringen van TV of Elektro

Net een grote tv of groot elektrotoestel (koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookfornuis en alle inbouwtoestellen) gekocht bij VAN LUNTER PATRIK , Bekaert Elektro Verkoop , De Witte Winkel , Verhoeven Elektro , JDS Technics , Expert Appels , De Ridder Guy , Guido Cannoodt , VERSTUYFT KRISTOF in BEVER? Mogelijk is de levering & verplaatsing van de technieker inbegrepen in de aankoopprijs. De kosten van een ladderlift moet u zelf betalen. Geen probleem, de Verhuiskampioen helpt u graag met de goedkope ladderlift om deze naar de juiste etage te brengen.

MEUBELLIFT HUREN VOOR MEUBELEN

Heel wat van onze klanten kopen een groot meubel (een nieuwe kast, salon, bed of volledige eetkamer) bij een I.S.S. , UNDASCH SHOP CONCEPT , Moyson Koen , Vanderheyden E. , Merlin Meubelen-Keukens nv , Flamant , Pevenage , Vastiau Godeau , Gauquie Interior , Meubelen Ter Schoote , Cockaert Design , Meubelen Jonckheere , Swinnen Store , Bedking-Ergopolis , Trendwood , 4XL , maes-boons , Nash Enterprises in BEVER. Geen sinecure om dat op één van de verdiepingen te krijgen zonder muren of de meubelen zelf te beschadigen. Een meubellift huren per uur is dan de ideale oplossing!

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VERHUISKAMPIOEN : SPECIALIST IN LIFTENVERHUUR TE BEVER

Bent u één van de vele inwoners van BEVER en op zoek naar een lift te huur voor uw meubelen, elektro of andere grote spullen te verhuizen? Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in een lift service aan aan de beste prijs in regio BEVER. (Bever is een gemeente in het Pajottenland, provincie Vlaams-Brabant in België. De officiële taal is er het Nederlands. Daarnaast kent het ook taalfaciliteiten voor haar Franstalige minderheid. De gemeente telt ruim 2000 inwoners.).

Natuurlijk komen wij ook in de omliggende gemeentes zoals BOIS-DE-LESSINES, BASSILLY, VIANE, DRIEKAPELLEN, SINT-PIETERS-KAPELLE (BT.), HELLEBECQ, OLLIGNIES, DEUX-ACREN, GALMAARDEN, MOERBEKE voor een ladderlift, verhuislift of meubellift. Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuizingen, beschikken wij niet alleen over de nodige expertise om goederen te verplaatsen, daarnaast hebben wij ook verschillen liften die wij te huur aanbieden per uur in regio BEVER.

De Verhuiskampioen is een lokale speler in de regio BEVER, wij komen gerust te mogelijkheden bespreken voor een verhuis of levering met een lift. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons kantoor in Ninovena afspraak ook na de kantooruren,  geef ons een seintje wanneer u wenst langs te komen. Het is slechts 19,6 km km rijden van BEVER en Ninove, dat is slechts 26 min. minuten voor u bij ons bent.

Natuurlijk bieden wij niet enkel liftservices aan… We kunnen u helpen met het demonteren of monteren van uw meubelen, een verhuislift met verhuizers, kortom een verhuis van A tot Z. Ons team van ervaren verhuizers staats steeds voor uw klaar!

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

PRIJS: HOEVEEL KOST EEN LIFT HUREN IN BEVER?

De prijs van een lift is vooral afhankelijk van de tijd en afstand tot uw locatie. Elk geval is anders, dus ook liftverhuur. Toch kunt u in de meeste gevallen al een lift huren met bediening voor € 85,- excl. BTW.

Contacteer ons gerust telefonisch voor meteen een prijsinschatting. Maar u kunt ook gewoon meteen een lift huren via ons reserveringsformulier. We laten u dan spoedig weten wat de kosten zijn voor een liftverhuur.

Een meubellift, ladderlift en verhuislift in BEVER huren?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit BEVER

 • Vertrek in noordelijke richting op de Broeck58 sec. (350 m) Neem de N263, Edingseweg/N495 en Onkerzelestraat naar de Godsbergstraat in Geraardsbergen 17 min. (12,9 km)
 • Sla rechtsaf om op de Broeck te blijven 170 m
 • Sla linksaf naar de Kerkhove/de N263 Ga verder op de N263 Vertrouwelijk 1,2 km
 • Sla linksaf naar de Eeckhout/de N263 Ga verder op de N263 Vertrouwelijk 3,1 km
 • Sla linksaf naar de Edingseweg/de N495 4,7 km
 • Sla rechtsaf naar de Onkerzelestraat 1,7 km
 • De Onkerzelestraat draait naar links en wordt de Kampstraat 1,6 km
 • Weg vervolgen naar de Kerkborre 350 m
 • Weg vervolgen naar de Moenebroekstraat 58 m
 • Sla rechtsaf naar de Godsbergstraat1 min. (1,1 km) Ga verder op de Expresweg naar Ninove 5 min. (4,5 km)
 • Sla rechtsaf naar de Aalstsesteenweg/de Expresweg/de N460 Ga verder op de Expresweg Vertrouwelijk 3,7 km
 • Sla rechtsaf naar de Joannes-Baptist van Langenhaeckestraat 700 m
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 37 m Ga verder op de Het Angereelstraat. Rijd naar de Botermelkstraat 2 min. (800 m)
 • Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Het Angereelstraat 700 m
 • Sla linksaf naar de Wilderstraat 81 m
 • Sla linksaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over BEVER Vlaams-Brabant

Uitspraak:0

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in BEVER

Verhuizen naar BEVER

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten BEVER naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van STROMBEEK-BEVER, BEVER verhuisd.

Verhuiskampioen is een spécialist in liften: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in BEVER. ➤Liftverhuur per uur ➤24/7 liftservice in regio 1547 ➤Ervaren personeel ➤Meer dan 20 jaar ervaring