Verhuismateriaal Online Shop

view style:

View: 12 24 ALL

 • Het praktische 2-in-1 product tesa Easy Cover is een combinatie van beproefde tesa-schilderstapekwaliteit en afdekpapier. Met tesa Easy Cover kunnen grote vlakken worden afgedekt en tegelijkertijd randen haarscherp worden afgeplakt. Een grote tijdbesparing bij het werk! Beschermt tegen verfspatten. Haarscherp afplakken van rechte randen en flauwe bochten. In praktische afroller met afsnijdmes. Navulbaar. Eenvoudig op…

 • We presenteren de beschermende kledinghoes 60 x 135 cm! Heel praktisch om je kleding in te bewaren en beschermen tijdens het transport of de verhuis. Ideaal voor jassen, vesten, pakken...Gemaakt van polyesterRits en tansparant raampjeOpening bovenin voor de kledinghangerKledinghanger niet inbegrepenAfmetingen ong.: 60 x 135 cm

 • Deze slimme draagriem van wolfcraft helpt je om veilig en moeiteloos zware voorwerpen, zoals verhuisdozen, drankkratten, wasmanden en boodschappen, te dragen.

 • De FERM TTM1028 steekwagen is ideaal voor het vervoeren van zware ladingen: deze stevige steekwagen bevat een steekplaat van 350 x 180 mm en heeft een draagvermogen van maximum 225 kg. De kogel gelagerde wielen met luchtbanden maken hem bovendien bijzonder wendbaar en zorgen ervoor dat je het voetstuk van de wagen eenvoudig kan kantelen.

 • Deze kledingdoos wordt geleverd met een handige kledingstang en beschermstrip. Met onze professionele kledingdoos wordt elke verhuizing een succes! De ruimte onder in de kledingdoos is perfect voor het vervoeren van dekbedden, kussen etc. Onmisbaar bij elke verhuizing. Zware dubbelgolfs kartonnen kledingdoos met roede , waar u makkelijk 40 kledingstukken in kan ophangen.

 • Matrashoes voor een 1 persoons matras. Ideaal geschikt om jouw matras te beschermen tijdens de verhuizing, transport of opslag. Per stuk verpakt.

 • Matrashoes voor een 2 persoons matras 240 x 220 cm. Ideaal geschikt om jouw matras te beschermen tijdens de verhuizing, transport of opslag. Per stuk verpakt.

 • Bescherm uw meubelen tijdens de verhuizing of opslag. Deze meubelhoes is erg stevig en meerdere malen te gebruiken. De meubelhoes is te gebruiken voor bijvoorbeeld een 2 of 3 zits bank of sofa. Met een breedte van 1,30 meter en 3 meter lengte kunt u dus zeer grote meubelen bedekken en beschermen!

 • Met deze houten meubelroller wordt verhuizen een stuk eenvoudiger. De vier stevige zwenkwielen maken de meubelroller enorm wendbaar. Je rolt heel soepel en vlot je meubels tot wel 200 kg naar hun nieuwe bestemming. De antisliplaag rond de wielen zorgt er dan weer voor dat je de meubelroller de hele tijd stevig onder controle hebt.…

 • Een rol met 5 meter bubbeltjesfolie/bubbelfolie/bubbeltjesplastic/noppenfolie om uw breekbare spullen mee in te pakken tijdens een verhuizing. Afmeting: 100 x 500 cm. Materiaal: kunststof. Verhuisbenodigdheden spullen inpakken bubbelfolie/noppenfolie.

 • Een rol met 5 meter bubbeltjesfolie/bubbelfolie/bubbeltjesplastic/noppenfolie om uw breekbare spullen mee in te pakken tijdens een verhuizing. Afmeting: 50 x 500 cm. Materiaal: kunststof. Verhuisbenodigdheden spullen inpakken bubbelfolie/noppenfolie.

 • Een rol met 5 meter bubbeltjesfolie/bubbelfolie/bubbeltjesplastic/noppenfolie om uw breekbare spullen mee in te pakken tijdens een verhuizing. Afmeting: 500 x 120 cm. Materiaal: kunststof. Verhuisbenodigdheden spullen inpakken bubbelfolie/noppenfolie.