VERHUISKAMPIOEN: VIND EEN VERHUISFIRMA VIA ONS NETWERK VAN VERHUIZERS

Verhuizen lijkt vaak leuk, maar kan voor veel stress en irritaties zorgen. Er moet veel gedaan, geregeld en besloten worden in een relatieve korte tijd. Dit alles samen kan voor problemen zorgen, zowel fysiek als psychologisch.

Mede omwille van al deze redenen is het niet te verwonderen dat vele mensen voor een verhuis een beroep doen op een professionele verhuisfirma die van aanpakken weet.

Wanneer u verhuist, kan een gespecialiseerd & ervaren verhuisfirma een ideale en betrouwbare partner zijn, met als belangrijkste voordeel dat u veel problemen bespaart.

Door het grote netwerk en geavanceerde systeem om verhuisoffertes aan te vragen, bespaart u tijd en geld op uw verhuizing. Vraag een offerte aan en wij brengen u in contact met diverse verhuisfirma’s uit uw regio!

Davy

Verhuizen blijkt de op 2 na grootste stressfactor te zijn in een mensenleven, na de nummer 1: het overlijden van een dierbare. Zo hevig kan het zijn.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen

Waarom kiezen voor een verhuisfirma?

Onze huidige levensstijl is druk. Ons werk kost veel tijd, kinderen zijn misschien al in huis en je partner zou graag tijd willen samen besteden. Om al deze redenen, en nog veel meer, kan het interessant zijn om uw verhuizing naar een professioneel verhuisfirma toe te vertrouwen.

Naast de mannen die u kunt vertrouwen en die uw verhuizing veilig kunnen organiseren, beschikt een verhuisfirma ook over alle benodigde apparatuur. En dit is niet beperkt tot vrachtwagens: u kunt ook rekenen op een meutbellift, een ladderlif, verhuisdozen, aangepaste riemen, enz. Het betrekken van een verhuisfirma zal u in elk geval helpen om van veel zorgen af te komen.

waarom kiezen voor een verhuisfirma - voordelen
Verhuisbedrijf actief in Oost-Vlaanderen

VERHUISPARTNERS OVER HEEL BELGIE

De partners van de Verhuiskampioen zijn actief over heel België. Door onze landelijke partnership kunnen de aangesloten verhuisbedrijven gemakkelijk hun diensten aanbieden aan klanten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen.

WAT DOET EEN VERHUISFIRMA ?

De belangrijkste taak van een verhuisfirma is uiteraard het transport van uw meubelen en andere waardevolle spullen. De verhuizers zorgen ervoor dat alles zorgvuldig en veilig wordt geladen, getransporteerd en verhuisd. Dit is geruststellend, vooral als je fragiele elementen hebt, zoals een kristallen servies. Je kunt ook op de verhuizers rekenen voor :

 • Verpakken en uitpakken van je spullen in aangepaste verhuisdozen.
 • Demonteer grote meubels zoals dressoirs of bedden.
 • Helpt je een plek te vinden om je spullen tijdelijk op te slaan, indien nodig. (meubelbewaring)
 • Het aanbieden van een verhuislift tot op grootte hoogtes
Kiezen voor ervaren verhuizers

Een verhuisfirma werkt snel en goed

Naast het waarborgen van kwaliteitswerk heeft werken met een verhuisfirma een belangrijk voordeel: snelheid. Professionele verhuizers werken dankzij hun ervaring veel sneller en efficiënter dan een groep vrienden die hetzelfde volume zouden moeten verplaatsen.

Hoewel je familie en vrienden je zeker kunnen helpen, hebben ze vaak niet dezelfde ervaring en gewoonten als professionals. Het professionele verhuisfirma beschikt ook over alle benodigde apparatuur om uw verhuizing in de best mogelijke omstandigheden uit te voeren.

Hoe te besparen op uw verhuizing

PRIJZEN VERHUISFIRMA: HOEVEEL KOST EEN VERHUIS?

Als u een verhuisfirma in het netwerk van de Verhuiskampioen wilt inhuren maar toch enkele kosten wilt beperken, is dat perfect mogelijk, ondanks dat u verschillende verhuisoffertes kunt vergelijken! U kunt bijvoorbeeld besluiten om een deel van de verhuizing van tevoren zelf uit te voeren. Het duurt langer, maar u bespaart wat geld.

Je kunt ook beslissen om je voor te bereiden op je verhuizing, inclusief het demonteren van al je meubels en het inpakken van de meeste spullen. Voor een zorgeloze zet, raden we u aan onze ‘tips voor uw verhuizing‘ te raadplegen.

goedkoop verhuizen
verhuiswagen verhuiskampioen

Verhuisfirma of zelf verhuizen?

Een verhuis komt vaak na de aankoop van een nieuw huis, nieuw meubilair, een nieuwe decoratie … En dit alles vertegenwoordigt een groot budget. De voor de hand liggende vraag voor een verhuizing is de volgende: is het de moeite waard om een ​​verhuisfirma in dienst te nemen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om ten minste een deel van je verplaatsing zelf te doen. Maar – vooral voor grotere volumes, zoals dressoirs, koelkasten en piano’s – is het soms letterlijk onmogelijk om bepaalde items te verplaatsen zonder de juiste apparatuur. Niet iedereen heeft een grote bestelwagen en soms is het moeilijk om genoeg vrienden te krijgen om te verhuizen.

Dat is de reden waarom, zelfs als het huren van een verhuisfirma uiteraard een prijs heeft, het vaak veel voordeliger is om nog steeds de diensten van ervaren professionals te gebruiken in plaats van verschillende items (pick-up truck, takels …) afzonderlijk en zonder werknemers. Het werken met professionele verhuizers zorgt ervoor dat u, naast een voor de hand liggende tijdsbesparing, uw verhuizing onder de beste omstandigheden en in alle veiligheid kunt maken.

Voorbeelden van verhuizen met een verhuisfirma via ons verhuisplatform

Kom in contact met verhuisbedrijven die passen bij uw verhuizing. Verheug u op uw nieuwe woning en laat onze partner het werk doen. Zo verhuist u zorgeloos.
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Diensten van de aangesloten verhuisbedrijven: verhuizingen van a tot z

Beroep doen op een ervaren verhuisfirma van ons verhuisplatform is de garantie van een zorgeloze verhuis door professionals! De vriendelijke verhuizers gaan zorgvuldig met uw bezittingen om.

Met Verhuiskampioen kunt u tot 6 offertes ontvangen via ons verhuisplatform.
Voor een complete verhuizing, het huren van een vrachtwagen met of zonder lift kan u om een offerte vragen, het is gratis!

4 REDENEN WAAROM MENSEN DE VERHUISKAMPIOEN GEBRUIKEN

Perfecte Match

Kom alleen in contact met verhuisfirma’s die geschikt zijn voor uw verhuisplannen. Zo voorkomt u verrassingen.

Bespaar Tijd En Geld

Stop met uren online zoeken. Ontvang gepersonaliseerde offertes op basis van uw behoeften.

Groot Netwerk

De Verhuiskampioen heeft een groot netwerk. Dankzij onze samenwerking met het grootste verhuisplatform in België.

Beschikbaar 7/7 Dagen

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week een offerte aanvragen voor uw specifieke verhuisopdracht via deze website.

Verhuisdiensten in de kijker

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Met De Verhuiskampioen vindt u dé verhuizer voor uw project!

Verhuismateriaal Huren

Een vrachtwagens en/of bestelwagens huren voor uw verhuizing? De aangesloten verhuisbedrijven kunnen ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig met een chauffeur!

Huis leegmaken

Voor het leegmaken en schoonmaken van uw huis, heeft Verhuiskampioen een bevoorrechte samenwerking opgebouwd die zorgt voor een snelle service en een perfect geleegd en schoongemaakt huis met inboedel opruimen.

Laderlift huren

Gespecialiseerde partners hebben verhuisladderliften van de eerste verdieping tot de 22ste verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u bij de offerteaanvraag voor een verpakkingsservice, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en monteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano's, enz., bieden heel wat verhuisfirma's een demontage- en hermontageservice.

De voordelen van ons verhuisplatform

3
eenvoudige stappen tot een offerte
100%
gratis & vrijblijvend
230
aangesloten verhuisbedrijven

EN OOK ...

 • Verhuizen zonder zorgen
 • Offertes vergelijken en besparen
 • 100% gratis, geen verplichtingen
 • Minder tijdsverlies bij het zoeken
 • Heel wat gratis verhuistips
 • Groot netwerk van verhuisfirma's
 • Kies gewoon de goedkoopste