Verhuislift huren Geraardsbergen

Bent u op zoek naar een professionele liftservice (verhuislift, meubel- of ladderlift) in GERAARDSBERGEN (9500)?

De Verhuiskampioen is een spécialist in liftverhuur: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in regio GERAARDSBERGEN.

Voor uw waardevolle meubels of onderdelen die niet via een trap of lift verplaatst kunnen worden, voor de levering van een nieuw salon of om een vrachtwagen te legen, is een verhuislift of meubellift huren vaak de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

 • Ook op zon- en feestdagen
 • Prijs vanaf € 85,- excl. BTW
 • incl. één verhuizer/bediener
 • Verhuisliften op wagen
 • Belastbaar tot 300kg

Voorkom dat uw spullen vallen, muren, trappen en zelfs uw meubels beschadigd geraken. En wat met de fysieke impact op uw rug en nek? Wij hebben de ideale oplossing voor u als Geraardsbergenaar. Door het inhuren van één van onze verhuisliften met operator. Dat is onze verhuislift service in régio 9500!

liftservice: meubelliften, ladderliften en verhuisliften

ONZE LIFTEN

Dankzij onze goedkope verhuis- & ladderlift service, kunt veilig en snel alle meubels, een nieuwe salon en alle andere grote objecten of verhuisdozen naar boven of beneden verplaatsen.
Zelfs wanneer u autonoom verhuist, kan een verhuislift goed van pas komen. Ons liften zijn te huur per uur, zo kunt u aan een zeer goedkope prijs uw spullen verhuizen.

Lift op vrachtwagen

Als u van een appartement op de bovenste verdiepingen verhuist, is het huren van een verhuislift of vrachtwagenlift uw beste oplossing.

Deze liften zijn de grootste vrachtliften aangeboden door Verhuiskampioen, ze kunnen zonder problemen de 8e verdieping bereiken!

Een bestuurder/operator is natuurlijk altijd inbegrepen in de prijs voor een snelle en veilige verhuis van uw kostbare goederen & meubelen.

OF

Ladderlift/aanhangwagen

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuizing lade. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof of een smallere doorgang mogelijk.

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

Merk op dat het huren van dit type liften ook mogelijk is voor langere periodes (voor dakbedekking, renovaties en werk op langere termijn, enz.).

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze liften zorgen voor een veilige verhuis 7/7 & 24/24 voor een lage prijs!

Verhuislift met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze verhuisliften met chauffeur.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Een extra verhuizer of verhuiswagen nodig? Wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuis- of ladderlift huren in geraardsbergen

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende liftservice bieden: ladderliften, verhuisliften en meubelliften te huur per uur vanaf € 85,- »

lift huren geraardsbergen

Score: 5 / 5 gebaseerd op 25 klantenreviews

vanaf

85 euro

excl. BTW Product Beschrijving: Verhuur van ladderliften, meubelliften en verhuisliften GERAARDSBERGEN

offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen lift service

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele liftservice, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Lift met of zonder verhuiswagen
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare huurprijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Moderne & professionele liften tot 300 kg

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN ROND EEN LADDERLIFT HUREN IN geraardsbergen

Ladderlift huren voor uw leveringen van TV of Elektro

Net een grote tv of groot elektrotoestel (koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookfornuis en alle inbouwtoestellen) gekocht bij Maes Junior , Eldi , Krëfel , Nieuborg Patrick , Persoons Raphael , De Bruyn , Belectron Electro , Praet Ken , Cieters Robin , Van Der Gucht Bas , Elek-Service , Paul De Smet bvba , All-Shop , Symkens (Ets) , De Rudder Pedro , Van Snick G , Elkomatic , D & S Projects , Electrostock , Van Den Bossche Jentel in GERAARDSBERGEN? Mogelijk is de levering & verplaatsing van de technieker inbegrepen in de aankoopprijs. De kosten van een ladderlift moet u zelf betalen. Geen probleem, de Verhuiskampioen helpt u graag met de goedkope ladderlift om deze naar de juiste etage te brengen.

MEUBELLIFT HUREN VOOR MEUBELEN

Heel wat van onze klanten kopen een groot meubel (een nieuwe kast, salon, bed of volledige eetkamer) bij een Leen Bakker , Merlin Meubelen , Merlin Meubelen-Keukens nv , Halifax Projects , Vanderheyden E. , Moyson Koen , Bogaert Guido , Stéphane Dattiches, M. , Henau Dirk , Rhivah , Dominique Marc , Kovebelo , Dekeukelaere Emerik , Overstock Home , Filip Cammu , Meubelen Loterman , Dominique Marchal , Devalckeneer Dries , De Saedeleer Jurgen , Meubelen De Abdij in GERAARDSBERGEN. Geen sinecure om dat op één van de verdiepingen te krijgen zonder muren of de meubelen zelf te beschadigen. Een meubellift huren per uur is dan de ideale oplossing!

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VERHUISKAMPIOEN : SPECIALIST IN LIFTENVERHUUR TE GERAARDSBERGEN

Bent u één van de vele inwoners van GERAARDSBERGEN en op zoek naar een lift te huur voor uw meubelen, elektro of andere grote spullen te verhuizen? Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in een lift service aan aan de beste prijs in regio GERAARDSBERGEN. (Geraardsbergen is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt in de Denderstreek, aan de Dender en tegen de Oudenberg aan. De stad telt ruim 33.000 inwoners, die Geraardsbergenaars worden genoemd.).

Natuurlijk komen wij ook in de omliggende gemeentes zoals NEDERBOELARE, GERAARDSBERGEN, OVERBOELARE, GOEFERDINGE, SCHENDELBEKE, ONKERZELE, ZARLARDINGE, MOERBEKE, DEFTINGE, EVERBEEK, HEMELVEERDEGEM, VIANE, DEUX-ACREN, IDEGEM, PARIKE, OPHASSELT, LIERDE, SMEEREBBE-VLOERZEGEM, SINT-MARIA-LIERDE voor een ladderlift, verhuislift of meubellift. Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuizingen, beschikken wij niet alleen over de nodige expertise om goederen te verplaatsen, daarnaast hebben wij ook verschillen liften die wij te huur aanbieden per uur in regio GERAARDSBERGEN.

De Verhuiskampioen is een lokale speler in de regio GERAARDSBERGEN, wij komen gerust te mogelijkheden bespreken voor een verhuis of levering met een lift. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons kantoor in Ninove, na afspraak ook na de kantooruren,  geef ons een seintje wanneer u wenst langs te komen. Het is slechts 11,7 km km rijden van GERAARDSBERGEN en Ninove, dat is slechts 16 min. minuten voor u bij ons bent.

Natuurlijk bieden wij niet enkel liftservices aan… We kunnen u helpen met het demonteren of monteren van uw meubelen, een verhuislift met verhuizers, kortom een verhuis van A tot Z. Ons team van ervaren verhuizers staats steeds voor uw klaar!

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

PRIJS: HOEVEEL KOST EEN LIFT HUREN IN GERAARDSBERGEN?

De prijs van een lift is vooral afhankelijk van de tijd en afstand tot uw locatie. Elk geval is anders, dus ook liftverhuur. Toch kunt u in de meeste gevallen al een lift huren met bediening voor € 85,- excl. BTW.

Contacteer ons gerust telefonisch voor meteen een prijsinschatting. Maar u kunt ook gewoon meteen een lift huren via ons reserveringsformulier. We laten u dan spoedig weten wat de kosten zijn voor een liftverhuur.

Een meubellift, ladderlift en verhuislift in GERAARDSBERGEN huren?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit GERAARDSBERGEN

 • Neem de Oudenaardsesteenweg/N46, Langemunt, Heldergemstraat en Geraardsbergsesteenweg/N460 naar de Kapittelstraat in Ninove 21 min. (15,8 km)
 • Neem de Oudenaardsesteenweg/N46, Langemunt, Heldergemstraat en Geraardsbergsesteenweg/N460 naar de Kapittelstraat in Ninove 21 min. (15,8 km)
 • Vertrek in westelijke richting op de Dorpsstraat/de N46a naar de Kleine Ommegangweg 300 m
 • Sla linksaf naar de Oudenaardsesteenweg/de N46 3,6 km
 • Sla linksaf naar de Kwalestraat 600 m
 • Weg vervolgen naar de Dries 550 m
 • Weg vervolgen naar de Langemunt 2,2 km
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Hollestraat 550 m
 • Weg vervolgen naar de Oud-Dorp 600 m
 • Weg vervolgen naar de Heldergemstraat 1,7 km
 • Sla rechtsaf naar de Geraardsbergsesteenweg/de N460 4,7 km
 • Sla linksaf naar de Brakelsesteenweg/de N8 1,0 km
 • Sla rechtsaf naar de Kapittelstraat2 min. (1,2 km)
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat20 sec. (140 m) Ga verder op de Hellestraat. Rijd naar de Botermelkstraat 2 min. (900 m)
 • Sla linksaf naar de Hellestraat 800 m
 • Sla rechtsaf naar de Wilderstraat 97 m
 • Sla rechtsaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over GERAARDSBERGEN Oost-Vlaanderen

Uitspraak:0
Geraardsbergen ligt in Oost-Vlaanderen. De stad ligt aan de rechteroever van de Dender en grenst aan Brabant en Henegouwen. Geraardsbergen is een zeer oude Vlaamse stad die gesticht werd in 1068 door Boudewijn VI, Graaf van Vlaanderen. Tal van historische monumenten zijn er getuige van de welvaart, maar ook van het woelige verleden.

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in GERAARDSBERGEN

verhuisfirma geraardsbergen, verhuislift, verhuisfirma ninove, verhuisliften geraardsbergen, verhuislift ninove, verhuislift huren aalst, verhuislift huren zottegem

Verhuizen naar GERAARDSBERGEN

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten GERAARDSBERGEN naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van GRIMMINGE, VIANE, GOEFERDINGE, NEDERBOELARE, SMEEREBBE-VLOERZEGEM, OVERBOELARE, ONKERZELE, ZARLARDINGE, ZANDBERGEN, WAARBEKE, MUSSENHOEK, MOERBEKE, MEULESTRAAT verhuisd.

Verhuiskampioen is een spécialist in liften: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in GERAARDSBERGEN. ➤Liftverhuur per uur ➤24/7 liftservice in regio 9500 ➤Ervaren personeel ➤Meer dan 20 jaar ervaring