Verhuizen in Ninove

Bent u op zoek naar een professionele verhuisfirma in Ninove (9400)?

VerhuisKampioen is uw specialist in verhuizingen te Ninove. Of het nu gaat om een complete of gedeeltelijke verhuis, een verhuislift, meubelbewaring, of simpelweg om zware lasten te verplaatsen (piano, kasten, meubelen, vaatwasmachine …), het team van ervaren professionals van VerhuisKampioen staat ter beschikking van alle Ninovenaar, Ninovieter!

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Een team van ervaren professionals
 • Betaalbare prijzen
 • Een gratis offerte

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig met de nodige verhuizers!

Meubelbewaring

Moet u een periode overbruggen tussen de verkoop van uw woonst en het intrekken in uw nieuwe woonst? Ontdek onze dienst “meubelbewaring” – we stockeren uw meubels en andere bezittingen tijdelijk in onze beveiligde opslagruimte.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en hermonteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 10 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuizingen in Ninove

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende oplossing bieden voor alle verhuizen of zware ladingen, voor particulieren en bedrijven! »
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • geavanceerde apparatuur

Contacteer ons voor al uw verhuisvragen in Ninove

Met de Verhuiskampioen wordt elke verhuis zorgvuldig besproken, gepland en begeleid.

Voor een complete verhuis in Ninove, verhuur van een verhuiswagen met of zonder lift, aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

VerhuisKampioen, verhuisfirma met meer dan 20 jaar ervaring

Met de VerhuisKampioen kunt u rekenen op meer dan 20 jaar ervaring met verhuizingen in de regio Ninove. Het bedrijf biedt onder meer: verhuisliften, verhuur van een verhuiswagens, inpakken en uitpakken, demonteren en monteren van meubels, etc.
Meer weten? Ontdek al onze verhuisdiensten en aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor een complete en gepersonaliseerde aanpak voor uw verhuisproject.

Extra verhuisdiensten: meubelbewaring & opslag

U heeft tijdelijk geen oplossing om uw meubelen te stockeren? Een opslag van je meubels en inboedel (meubelbewaring) bij één van de lokale self-storage of opslagruimtes zoals 10miles, Coesens Renting Service, Coesens Jan Transport, Qualimmo, Wieme Patrick, Van Raemdonck, Govaerts & Co Invest, ES & S, ISB, Citystore, Juri, Builthings, Anmatrans, Laevens Bouwonderneming, Monostore, Santon J Algemene Bouwonderneming is dan een oplossing. Maar gelukkig heeft Verhuiskampioen een eigenopslagruimte voor meubels” met een ideale climatisatie (verwarmd, stof- en vochtvrij) en professioneel beveiligd. Informeer zeker naar de flexibele meubelbewaring van Verhuiskampioen.

Contactforumier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

Verhuiskampioen : UW VERHUISBEDRIJF IN Ninove

Bent u één van de 38446 inwoners in Ninove op zoek naar een verhuisspecialist? Met meer dan 20 jaar ervaring biedt onze firma dat gespecialiseerd is in verhuizingen de beste vrhuisdiensten tegen betaalbare prijzen in Ninove. (Ninove is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt aan de Dender in de Denderstreek en telt ongeveer 38.000 inwoners, die Ninovieters worden genoemd.).

De bewoners van de buurgemeenten, zoals Appelterre-Eichem, Zandbergen, Pollare, Voorde, Idegem, Outer, Aspelare, Smeerebbe-Vloerzegem, Grimminge, Nieuwenhove, Nederhasselt, Waarbeke, Denderwindeke, Meerbeke, Sint-Antelinks, Schendelbeke, Ophasselt, Onkerzele, kunnen uiteraard ook contact opnemen met VerhuisKampioen voor een verhuislift of verhuiswagen en voor al onze andere verhuisdiensten.

VerhuisKampioen is een bedrijf dat dicht bij zijn klanten staat, door zijn familiale karakter en meewerkende baas tijdens de verhuizingen. We komen u bezoeken in Ninove om samen de voorbereidingen voor uw verhuizing te bespreken. Wij bieden u een vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk bent u na afspraak ook altijd welkom in onze kantoren in Oost-Vlaanderen, tijdens en zelfs na de kantooruren. We zijn slechts in vogelvlucht verwijderd van Ninove, het duurt slechts minuten om ons te zien.

Onze diensten zijn niet beperkt tot de verhuur van liften: we bieden ook diensten aan zoals demontage en montage van meubilair, verhuiswagens van verschillende volumes, en onze professionele verhuizers staan ook tot uwer beschikking.

We zijn niet verantwoordelijk voor de verhuizingen van Travel Concept, V.V.V. Markvallei, Gent-Watertoerist, De Zilverreiger-VlechtMuseum van Klein-Brabant, Maison du Tourisme du Pays de Liège, Mrs. Lobster Language Solutions, Sint-Lodewijk Secundaire Handelsschool, Molenhuis, Vlaamse jeugdherbergen, Studio Foton-Goossenaarts, maar we zullen graag uw verhuis tot in de puntjes verzorgen.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

Prijs: hoeveel kost een verhuis in Ninove?

De kosten variëren voor elke verhuis. Elke verhuizing is anders. VerhuisKampioen maakt altijd een offerte op maat afhankelijk van uw verhuissituatie.

U kunt contact opnemen met VerhuisKampioen via het contactformulier . Uw aanvraag is niet bindend voor u. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u een offerte op maat aan te bieden.

Bent u op zoek naar een verhuisfirma die uw verhuis kan begeleiden in Ninove?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit Ninove

 • Neem de Wannegatstraat, Baaigemstraat, Ellevestraat en Beerlegemsebaan naar de Hoofd/N415/N46 in Zwalm 14 min. (10,1 km)
 • Neem de Wannegatstraat, Baaigemstraat, Ellevestraat en Beerlegemsebaan naar de Hoofd/N415/N46 in Zwalm 14 min. (10,1 km)
 • Vertrek in noordwestelijke richting op de Burgemeester Edmond Ronsestraat naar de Gaversesteenweg 5 m
 • Sla linksaf naar de Gaversesteenweg 850 m
 • Weg vervolgen naar de Leenstraat 210 m
 • Sla linksaf naar de Gentweg 450 m
 • Sla linksaf naar de Wannegatstraat 2,3 km
 • Flauwe bocht naar links naar de Baaigemstraat 1,1 km
 • Ga rechtdoor op de Ellevestraat 1,4 km
 • Sla rechtsaf naar de Provinciebaan/de N444 600 m
 • Voeg in op de Beerlegemsebaan/de N415 1,2 km
 • Sla linksaf om op de Beerlegemsebaan/de N415 te blijven Ga verder op de Beerlegemsebaan Vertrouwelijk 1,9 km Volg de N46, N42 en N8 naar de Kapittelstraat in Ninove 27 min. (23,8 km)
 • Weg vervolgen naar de Hoofd/de N415/de N46 Ga verder op de N46 Vertrouwelijk 7,2 km
 • Sla rechtsaf naar de Europaweg/de N42 4,2 km
 • Neem op de rotonde de 3e afslag en rijd door op de Europaweg/de N42 Ga verder op de N42 Vertrouwelijk 5,7 km
 • Sla linksaf naar de Brambroek/de N8 Ga verder op de N8 Vertrouwelijk 6,6 km Ga verder op de Kapittelstraat. Neem de Hellestraat naar de Botermelkstraat 4 min. (2,3 km)
 • Sla rechtsaf naar de Kapittelstraat 1,2 km
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 140 m
 • Sla linksaf naar de Hellestraat 800 m
 • Sla rechtsaf naar de Wilderstraat 97 m
 • Sla rechtsaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over Ninove Oost-Vlaanderen

Uitspraak:0
Ninove ligt in het zuidoosten van de provincie Oost-Vlaanderen en telt elf deelgemeenten: Appelterre-Eichem, Aspelare, Denderwindeke, Lieferinge, Meerbeke, Nederhasselt, Neigem, Okegem, Outer, Pollare en Voorde. Deze stad ligt het hart van drie toeristische regio's: het is de meest zuidelijke gemeente van 'Scheldeland', leunt enerzijds aan tegen de 'Vlaamse Ardennen' en anderzijds tegen de Vlaams-Brabantse 'Groene Gordel' met het Pajottenland.

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in Ninove

verhuisfirma pardaens ninove, verhuisfirma zottegem, verhuisfirma aalst, verhuisfirma geraardsbergen, verhuislift aalst, goedkope verhuisfirma aalst, verhuislift geraardsbergen, verhuislift huren ninove

Verhuizen naar Ninove

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten Ninove naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van Nederhasselt, Meerbeke, Outer, Aspelare, Neigem, Lieferinge, Pollare, Appelterre-Eichem, Hegge, Drogentap, Denderwindeke verhuisd.