Verhuizen in Aalst

Bent u op zoek naar een professionele verhuisfirma in Aalst (9300)?

VerhuisKampioen is uw specialist in verhuizingen te Aalst. Of het nu gaat om een complete of gedeeltelijke verhuis, een verhuislift, meubelbewaring, of simpelweg om zware lasten te verplaatsen (piano, kasten, meubelen, vaatwasmachine …), het team van ervaren professionals van VerhuisKampioen staat ter beschikking van alle Aalstenaar!

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Een team van ervaren professionals
 • Betaalbare prijzen
 • Een gratis offerte

Onze verhuisdiensten

Verhuis van A tot Z

Bent u op zoek naar een team van professionals om de volledige verhuizing van uw huis of kantoor te garanderen? Verhuiskampioen zal altijd een passende oplossing voorstellen!

Verhuismateriaal Huren

Kies uit onze vloot vrachtwagens en bestelwagens te huur voor uw verhuizing. Verhuiskampioen kan ook altijd een verhuis- of ladderlift voorzien, indien nodig met de nodige verhuizers!

Meubelbewaring

Moet u een periode overbruggen tussen de verkoop van uw woonst en het intrekken in uw nieuwe woonst? Ontdek onze dienst “meubelbewaring” – we stockeren uw meubels en andere bezittingen tijdelijk in onze beveiligde opslagruimte.

Verzekerd

Werken met professionals betekent kwaliteit verzekerd voor uw verhuizing: alles is voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt volgens de regels van de kunst!

Verpakkingsservice

Voorbereiden op een verhuizing is een kunst. Om uw eigendommen zonder zorgen te verplaatsen, kiest u voor de verpakkingsservice van Verhuiskampioen, voor een veilige verhuizing!

Demonteren en hermonteren

Om uw leven gemakkelijker te maken en zwaardere items te verplaatsen, zoals kledingkasten, dressoirs, piano’s, enz., biedt Verhuiskampioen een demontage- en hermontageservice.

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 10 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze vrachtwagens en liften zorgen voor een veilige verhuis voor een lage prijs!

Vrachtwagens met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze vrachtwagens met chauffeur.

FLEXIBELE VERHUIZERS

Alles om u beter van dienst te zijn, wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuizingen in Aalst

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende oplossing bieden voor alle verhuizen of zware ladingen, voor particulieren en bedrijven! »
offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele service, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Een volledige of gedeeltelijke verhuis
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare prijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • geavanceerde apparatuur

Contacteer ons voor al uw verhuisvragen in Aalst

Met de Verhuiskampioen wordt elke verhuis zorgvuldig besproken, gepland en begeleid.

Voor een complete verhuis in Aalst, verhuur van een verhuiswagen met of zonder lift, aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen!

VerhuisKampioen, verhuisfirma met meer dan 20 jaar ervaring

Met de VerhuisKampioen kunt u rekenen op meer dan 20 jaar ervaring met verhuizingen in de regio Aalst. Het bedrijf biedt onder meer: verhuisliften, verhuur van een verhuiswagens, inpakken en uitpakken, demonteren en monteren van meubels, etc.
Meer weten? Ontdek al onze verhuisdiensten en aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen voor een complete en gepersonaliseerde aanpak voor uw verhuisproject.

Extra verhuisdiensten: meubelbewaring & opslag

U heeft tijdelijk geen oplossing om uw meubelen te stockeren? Een opslag van je meubels en inboedel (meubelbewaring) bij één van de lokale self-storage of opslagruimtes zoals Morliplas Selfstorage, Qualimmo, Simon Conseil, Coesens Renting Service, Van Raemdonck, Govaerts & Co Invest, Wieme Patrick, ES & S, ISB, Citystore, Juri, Builthings, Anmatrans, Monostore, Santon J Algemene Bouwonderneming, Cetem Containers (Belgium) is dan een oplossing. Maar gelukkig heeft Verhuiskampioen een eigenopslagruimte voor meubels” met een ideale climatisatie (verwarmd, stof- en vochtvrij) en professioneel beveiligd. Informeer zeker naar de flexibele meubelbewaring van Verhuiskampioen.

Contactforumier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

Verhuiskampioen : UW VERHUISBEDRIJF IN Aalst

Bent u één van de vele inwoners in Aalst op zoek naar een verhuisspecialist? Met meer dan 20 jaar ervaring biedt onze firma dat gespecialiseerd is in verhuizingen de beste vrhuisdiensten tegen betaalbare prijzen in Aalst. (Aalst is de op één na grootste stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad telt ruim 84.000 inwoners, die Aalstenaars worden genoemd. Aalst is vooral bekend voor zijn carnaval. Sint-Maarten is de patroonheilige van de stad.).

De bewoners van de buurgemeenten, zoals Erembodegem (Aalst), Nieuwerkerken (Aalst), Hofstade (Ovl), Erpe, Welle, Moorsel, Haaltert, Herdersem, Gijzegem, Affligem, Erpe-Mere, Wieze, Mere, Hekelgem, Lede, kunnen uiteraard ook contact opnemen met VerhuisKampioen voor een verhuislift of verhuiswagen en voor al onze andere verhuisdiensten.

VerhuisKampioen is een bedrijf dat dicht bij zijn klanten staat, door zijn familiale karakter en meewerkende baas tijdens de verhuizingen. We komen u bezoeken in Aalst om samen de voorbereidingen voor uw verhuizing te bespreken. Wij bieden u een vrijblijvende offerte op maat. Natuurlijk bent u na afspraak ook altijd welkom in onze kantoren in Oost-Vlaanderen, tijdens en zelfs na de kantooruren. We zijn slechts 18,0 km in vogelvlucht verwijderd van Aalst, het duurt slechts 20 min. minuten om ons te zien.

Onze diensten zijn niet beperkt tot de verhuur van liften: we bieden ook diensten aan zoals demontage en montage van meubilair, verhuiswagens van verschillende volumes, en onze professionele verhuizers staan ook tot uwer beschikking.

We zijn niet verantwoordelijk voor de verhuizingen van Rivertours, KonsulTra, De Zilverreiger-VlechtMuseum van Klein-Brabant, Gent-Watertoerist, Maison du Tourisme du Pays de Liège, Mrs. Lobster Language Solutions, Sint-Lodewijk Secundaire Handelsschool, Molenhuis, Vlaamse jeugdherbergen, Studio Foton-Goossenaarts, maar we zullen graag uw verhuis tot in de puntjes verzorgen.

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

Prijs: hoeveel kost een verhuis in Aalst?

De kosten variëren voor elke verhuis. Elke verhuizing is anders. VerhuisKampioen maakt altijd een offerte op maat afhankelijk van uw verhuissituatie.

U kunt contact opnemen met VerhuisKampioen via het contactformulier . Uw aanvraag is niet bindend voor u. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u een offerte op maat aan te bieden.

Bent u op zoek naar een verhuisfirma die uw verhuis kan begeleiden in Aalst?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit Aalst

 • Neem de Pontstraat naar de Burgemeestersplein/N9 2 min. (450 m)
 • Neem de Pontstraat naar de Burgemeestersplein/N9 2 min. (450 m)
 • Vertrek in zuidoostelijke richting op de Pontstraat naar de Stoofstraat 300 m
 • Weg vervolgen naar de Van Langenhovestraat 140 m Neem de N45 naar de Kapittelstraat in Ninove 17 min. (15,8 km)
 • Sla rechtsaf naar het Burgemeestersplein/de N9 Ga verder op de N9 Vertrouwelijk 1,1 km
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Geraardsbergsesteenweg/de N45 1,7 km
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de N45 6,2 km
 • Weg vervolgen naar de Expresweg/de N28 1,6 km
 • Sla rechtsaf naar de Aalstersesteenweg/de N405/de N45 Ga verder op de N45 Vertrouwelijk 4,5 km
 • Sla linksaf naar de Expresweg/de Tabakslaan/de N45 550 m Ga verder op de Kapittelstraat. Neem de Hellestraat naar de Botermelkstraat 4 min. (1,7 km)
 • Sla linksaf naar de Kapittelstraat 700 m
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 140 m
 • Sla linksaf naar de Hellestraat 800 m
 • Sla rechtsaf naar de Wilderstraat 97 m
 • Sla rechtsaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over Aalst Oost-Vlaanderen

Uitspraak:0
Aalst is met zijn 80 000 inwoners de tweede stad van Oost-Vlaanderen. Ze telt negen deelgemeenten: Aalst, Hofstade, Gijzegem, Moorsel, Herdersem, Nieuwerkerken, Baardegem, Meldert en Erembodegem. De stad ligt centraal tussen Gent en Brussel en strekt zich uit over beide oevers van de rivier de Dender.

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in Aalst

goedkope verhuisfirma aalst, verhuisfirma aalst prijs, prijzen verhuisfirma aalst, verhuislift aalst, verhuisfirma ninove, verhuisfirma zottegem, verhuizingen neetens, verhuisfirma oost-vlaanderen

Verhuizen naar Aalst

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten Aalst naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van Geraardsbergen, Ninove, Zottegem, Lede, Haaltert, Denderleeuw, Sint-Lievens-Houtem, Nieuwerkerken, Herdersem verhuisd.