Verhuislift huren Lennik

Bent u op zoek naar een professionele liftservice (verhuislift, meubel- of ladderlift) in LENNIK (1750)?

De Verhuiskampioen is een spécialist in liftverhuur: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in regio LENNIK.

Voor uw waardevolle meubels of onderdelen die niet via een trap of lift verplaatst kunnen worden, voor de levering van een nieuw salon of om een vrachtwagen te legen, is een verhuislift of meubellift huren vaak de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

 • Ook op zon- en feestdagen
 • Prijs vanaf € 85,- excl. BTW
 • incl. één verhuizer/bediener
 • Verhuisliften op wagen
 • Belastbaar tot 300kg

Voorkom dat uw spullen vallen, muren, trappen en zelfs uw meubels beschadigd geraken. En wat met de fysieke impact op uw rug en nek? Wij hebben de ideale oplossing voor u als Lennikenaar. Door het inhuren van één van onze verhuisliften met operator. Dat is onze verhuislift service in régio 1750!

liftservice: meubelliften, ladderliften en verhuisliften

ONZE LIFTEN

Dankzij onze goedkope verhuis- & ladderlift service, kunt veilig en snel alle meubels, een nieuwe salon en alle andere grote objecten of verhuisdozen naar boven of beneden verplaatsen.
Zelfs wanneer u autonoom verhuist, kan een verhuislift goed van pas komen. Ons liften zijn te huur per uur, zo kunt u aan een zeer goedkope prijs uw spullen verhuizen.

Lift op vrachtwagen

Als u van een appartement op de bovenste verdiepingen verhuist, is het huren van een verhuislift of vrachtwagenlift uw beste oplossing.

Deze liften zijn de grootste vrachtliften aangeboden door Verhuiskampioen, ze kunnen zonder problemen de 8e verdieping bereiken!

Een bestuurder/operator is natuurlijk altijd inbegrepen in de prijs voor een snelle en veilige verhuis van uw kostbare goederen & meubelen.

OF

Ladderlift/aanhangwagen

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuizing lade. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof of een smallere doorgang mogelijk.

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

Merk op dat het huren van dit type liften ook mogelijk is voor langere periodes (voor dakbedekking, renovaties en werk op langere termijn, enz.).

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze liften zorgen voor een veilige verhuis 7/7 & 24/24 voor een lage prijs!

Verhuislift met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze verhuisliften met chauffeur.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Een extra verhuizer of verhuiswagen nodig? Wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuis- of ladderlift huren in lennik

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende liftservice bieden: ladderliften, verhuisliften en meubelliften te huur per uur vanaf € 85,- »

lift huren lennik

Score: 5 / 5 gebaseerd op 39 klantenreviews

vanaf

85 euro

excl. BTW Product Beschrijving: Verhuur van ladderliften, meubelliften en verhuisliften LENNIK

offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen lift service

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele liftservice, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Lift met of zonder verhuiswagen
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare huurprijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Moderne & professionele liften tot 300 kg

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN ROND EEN LADDERLIFT HUREN IN lennik

Ladderlift huren voor uw leveringen van TV of Elektro

Net een grote tv of groot elektrotoestel (koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookfornuis en alle inbouwtoestellen) gekocht bij Electro Pajottenland , Integration At Home , De Vits Andre , Devalckeneer H , Elektro Renders-Van Den Eede , Ludo Brabants & C° , ELECTRO DEPOT BELGIUM in LENNIK? Mogelijk is de levering & verplaatsing van de technieker inbegrepen in de aankoopprijs. De kosten van een ladderlift moet u zelf betalen. Geen probleem, de Verhuiskampioen helpt u graag met de goedkope ladderlift om deze naar de juiste etage te brengen.

MEUBELLIFT HUREN VOOR MEUBELEN

Heel wat van onze klanten kopen een groot meubel (een nieuwe kast, salon, bed of volledige eetkamer) bij een Konings , Golfidis Vassili , Cockaert Design , Gauquie Interior , Loft Interieur , STRAETMANS Geert , Vinck Sofie , Bulte Rudi , Build & Design , De Keizer , De Canapee by PVDB , Sofaplus , Heim Pollé , Heim-Polle , Seron (Literies) BVBA , All Office Concept International , Vastiau Godeau , Meubelen Ter Schoote , Merlin Meubelen-Keukens nv , Bedking-Ergopolis in LENNIK. Geen sinecure om dat op één van de verdiepingen te krijgen zonder muren of de meubelen zelf te beschadigen. Een meubellift huren per uur is dan de ideale oplossing!

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VERHUISKAMPIOEN : SPECIALIST IN LIFTENVERHUUR TE LENNIK

Bent u één van de 9033 inwoners van LENNIK en op zoek naar een lift te huur voor uw meubelen, elektro of andere grote spullen te verhuizen? Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in een lift service aan aan de beste prijs in regio LENNIK. (Lennik is een gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt iets meer dan 9000 inwoners. Door historisch belang is ze hoofdplaats van het kanton Lennik en vervult een centrumfunctie in het Pajottenland.).

Natuurlijk komen wij ook in de omliggende gemeentes zoals SINT-KWINTENS-LENNIK, SINT-MARTENS-LENNIK, GAASBEEK, ELINGEN, SINT-LAUREINS-BERCHEM, OUDENAKEN, GOOIK, ONZE-LIEVE-VROUW-LOMBEEK, SCHEPDAAL, VLEZENBEEK, LEERBEEK, BORCHTLOMBEEK, SINT-PIETERS-LEEUW, WAMBEEK, STRIJTEM, KESTER voor een ladderlift, verhuislift of meubellift. Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuizingen, beschikken wij niet alleen over de nodige expertise om goederen te verplaatsen, daarnaast hebben wij ook verschillen liften die wij te huur aanbieden per uur in regio LENNIK.

De Verhuiskampioen is een lokale speler in de regio LENNIK, wij komen gerust te mogelijkheden bespreken voor een verhuis of levering met een lift. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons kantoor in Ninovena afspraak ook na de kantooruren,  geef ons een seintje wanneer u wenst langs te komen. Het is slechts km rijden van LENNIK en Ninove, dat is slechts minuten voor u bij ons bent.

Natuurlijk bieden wij niet enkel liftservices aan… We kunnen u helpen met het demonteren of monteren van uw meubelen, een verhuislift met verhuizers, kortom een verhuis van A tot Z. Ons team van ervaren verhuizers staats steeds voor uw klaar!

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

PRIJS: HOEVEEL KOST EEN LIFT HUREN IN LENNIK?

De prijs van een lift is vooral afhankelijk van de tijd en afstand tot uw locatie. Elk geval is anders, dus ook liftverhuur. Toch kunt u in de meeste gevallen al een lift huren met bediening voor € 85,- excl. BTW.

Contacteer ons gerust telefonisch voor meteen een prijsinschatting. Maar u kunt ook gewoon meteen een lift huren via ons reserveringsformulier. We laten u dan spoedig weten wat de kosten zijn voor een liftverhuur.

Een meubellift, ladderlift en verhuislift in LENNIK huren?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit LENNIK

 • Ga de E40 op in Gent vanaf de Moorstraat, Landegemstraat, Moerstraat, Baarleboslaan en Baarledorpstraat/N466 9 min. (5,4 km)
 • Ga de E40 op in Gent vanaf de Moorstraat, Landegemstraat, Moerstraat, Baarleboslaan en Baarledorpstraat/N466 9 min. (5,4 km)
 • Vertrek in zuidwestelijke richting op de Vosselarestraat naar de Landegemdorp 100 m
 • Sla linksaf naar de Veldbloemlaan 210 m
 • Sla linksaf naar de Bovenstraat 130 m
 • Sla rechtsaf naar de Kerkstraat 190 m
 • Flauwe bocht naar rechts naar de Moorstraat 1,4 km
 • Ga rechtdoor op de Landegemstraat 550 m
 • Sla linksaf naar de Moerstraat 850 m
 • Sla linksaf naar de Noordhoutstraat 43 m
 • Sla rechtsaf naar de Baarleboslaan 600 m
 • Sla linksaf naar de Baarledorpstraat/de Gaverlandstraat/de N466 Ga verder op de Baarledorpstraat/de N466 Vertrouwelijk 1,0 km
 • Flauwe bocht naar rechts richting de Brouwerijstraat 87 m
 • Weg vervolgen naar de Brouwerijstraat 130 m
 • Voeg in op de E40 via de oprit links richting Brussel/Gent 170 m Volg de E40 naar de Geraardsbergsesteenweg/N45 in Aalst. Neem afrit 19-Aalst vanaf de E40 19 min. (32,3 km)
 • Voeg in op de E40 31,2 km
 • Neem afslag 19-Aalst naar N45 richting Aalst/Geraardsbergen/Ninove 700 m
 • Volg de 2 rechterrijstroken om de verbindingsweg naar de Geraardsbergsesteenweg/de N45 te nemen 450 m Ga verder op de N45. Neem de Expresweg/N28 en N45 naar de Botermelkstraat in Ninove 17 min. (15,0 km)
 • Voeg in op de Geraardsbergsesteenweg/de N45 280 m
 • Neem op de rotonde de 3e afslag naar de N45 6,2 km
 • Weg vervolgen naar de Expresweg/de N28 1,6 km
 • Sla rechtsaf naar de Aalstersesteenweg/de N405/de N45 Ga verder op de N45 Vertrouwelijk 4,5 km
 • Sla linksaf naar de Expresweg/de Tabakslaan/de N45 550 m
 • Sla linksaf naar de Kapittelstraat 700 m
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 140 m
 • Sla linksaf naar de Hellestraat 800 m
 • Sla rechtsaf naar de Wilderstraat 97 m
 • Sla rechtsaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over LENNIK Vlaams-Brabant

Uitspraak:0

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in LENNIK

verhuislift huren leuven, verhuislift huren aalst, verhuislift huren dendermonde, lift express, verhuislift huren hasselt prijs, ladderlift huren, verhuislift huren goedkoop

Verhuizen naar LENNIK

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten LENNIK naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van LENNIK, SINT-KWINTENS-LENNIK, GAASBEEK, OPPERBUIZINGEN, VIJVERSELEN, EIZERINGEN, DIEPENBROEK, BOSSUIT, NEERBUIZINGEN, TUITENBERG, TOMBERG, TEN NELLEKEN, LODDERSHOEK, KEUREBEEK verhuisd.

Verhuiskampioen is een spécialist in liften: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in LENNIK. ➤Liftverhuur per uur ➤24/7 liftservice in regio 1750 ➤Ervaren personeel ➤Meer dan 20 jaar ervaring