Verhuislift huren Dilbeek

Bent u op zoek naar een professionele liftservice (verhuislift, meubel- of ladderlift) in DILBEEK (1700)?

De Verhuiskampioen is een spécialist in liftverhuur: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in regio DILBEEK.

Voor uw waardevolle meubels of onderdelen die niet via een trap of lift verplaatst kunnen worden, voor de levering van een nieuw salon of om een vrachtwagen te legen, is een verhuislift of meubellift huren vaak de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

 • Ook op zon- en feestdagen
 • Prijs vanaf € 85,- excl. BTW
 • incl. één verhuizer/bediener
 • Verhuisliften op wagen
 • Belastbaar tot 300kg

Voorkom dat uw spullen vallen, muren, trappen en zelfs uw meubels beschadigd geraken. En wat met de fysieke impact op uw rug en nek? Wij hebben de ideale oplossing voor u als Dilbekenaar. Door het inhuren van één van onze verhuisliften met operator. Dat is onze verhuislift service in régio 1700!

liftservice: meubelliften, ladderliften en verhuisliften

ONZE LIFTEN

Dankzij onze goedkope verhuis- & ladderlift service, kunt veilig en snel alle meubels, een nieuwe salon en alle andere grote objecten of verhuisdozen naar boven of beneden verplaatsen.
Zelfs wanneer u autonoom verhuist, kan een verhuislift goed van pas komen. Ons liften zijn te huur per uur, zo kunt u aan een zeer goedkope prijs uw spullen verhuizen.

Lift op vrachtwagen

Als u van een appartement op de bovenste verdiepingen verhuist, is het huren van een verhuislift of vrachtwagenlift uw beste oplossing.

Deze liften zijn de grootste vrachtliften aangeboden door Verhuiskampioen, ze kunnen zonder problemen de 8e verdieping bereiken!

Een bestuurder/operator is natuurlijk altijd inbegrepen in de prijs voor een snelle en veilige verhuis van uw kostbare goederen & meubelen.

OF

Ladderlift/aanhangwagen

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuizing lade. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof of een smallere doorgang mogelijk.

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

Merk op dat het huren van dit type liften ook mogelijk is voor langere periodes (voor dakbedekking, renovaties en werk op langere termijn, enz.).

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze liften zorgen voor een veilige verhuis 7/7 & 24/24 voor een lage prijs!

Verhuislift met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze verhuisliften met chauffeur.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Een extra verhuizer of verhuiswagen nodig? Wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuis- of ladderlift huren in dilbeek

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende liftservice bieden: ladderliften, verhuisliften en meubelliften te huur per uur vanaf € 85,- »

lift huren dilbeek

Score: 5 / 5 gebaseerd op 39 klantenreviews

vanaf

85 euro

excl. BTW Product Beschrijving: Verhuur van ladderliften, meubelliften en verhuisliften DILBEEK

offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen lift service

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele liftservice, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Lift met of zonder verhuiswagen
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare huurprijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Moderne & professionele liften tot 300 kg

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN ROND EEN LADDERLIFT HUREN IN dilbeek

Ladderlift huren voor uw leveringen van TV of Elektro

Net een grote tv of groot elektrotoestel (koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookfornuis en alle inbouwtoestellen) gekocht bij in DILBEEK? Mogelijk is de levering & verplaatsing van de technieker inbegrepen in de aankoopprijs. De kosten van een ladderlift moet u zelf betalen. Geen probleem, de Verhuiskampioen helpt u graag met de goedkope ladderlift om deze naar de juiste etage te brengen.

MEUBELLIFT HUREN VOOR MEUBELEN

Heel wat van onze klanten kopen een groot meubel (een nieuwe kast, salon, bed of volledige eetkamer) bij een Van Asbroeck C. , Ticala Vasile , Cockaert Design , Gauquie Interior , Navem/Namev , Build & Design , Home Sweet Home , Tom Teak & Boxspring , Leal De Sousa José , Mobidis , R. Parent & Co , STRAETMANS Geert , Chateau d’Ax , Ital Meuble , Smyl Services , De Keizer , Kewlox , Tapis Halil II , Borys , DELTA Meubles in DILBEEK. Geen sinecure om dat op één van de verdiepingen te krijgen zonder muren of de meubelen zelf te beschadigen. Een meubellift huren per uur is dan de ideale oplossing!

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VERHUISKAMPIOEN : SPECIALIST IN LIFTENVERHUUR TE DILBEEK

Bent u één van de 42024 inwoners van DILBEEK en op zoek naar een lift te huur voor uw meubelen, elektro of andere grote spullen te verhuizen? Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in een lift service aan aan de beste prijs in regio DILBEEK. (Dilbeek is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Dilbeek ligt in het Pajottenland en is vergroeid met de Brusselse agglomeratie en bijgevolg ook sterk verstedelijkt.).

Natuurlijk komen wij ook in de omliggende gemeentes zoals GROOT-BIJGAARDEN, SINT-ULRIKS-KAPELLE, SINT-MARTENS-BODEGEM, ITTERBEEK, SINT-AGATHA-BERCHEM, BEKKERZEEL, ZELLIK, SCHEPDAAL, GANSHOREN, TERNAT, ASSE, WAMBEEK, SINT-JANS-MOLENBEEK, VLEZENBEEK, RELEGEM, ANDERLECHT, KOBBEGEM, BRUXELLES (ANDERLECHT) voor een ladderlift, verhuislift of meubellift. Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuizingen, beschikken wij niet alleen over de nodige expertise om goederen te verplaatsen, daarnaast hebben wij ook verschillen liften die wij te huur aanbieden per uur in regio DILBEEK.

De Verhuiskampioen is een lokale speler in de regio DILBEEK, wij komen gerust te mogelijkheden bespreken voor een verhuis of levering met een lift. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons kantoor in Ninovena afspraak ook na de kantooruren,  geef ons een seintje wanneer u wenst langs te komen. Het is slechts 25,0 km km rijden van DILBEEK en Ninove, dat is slechts 32 min. minuten voor u bij ons bent.

Natuurlijk bieden wij niet enkel liftservices aan… We kunnen u helpen met het demonteren of monteren van uw meubelen, een verhuislift met verhuizers, kortom een verhuis van A tot Z. Ons team van ervaren verhuizers staats steeds voor uw klaar!

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

PRIJS: HOEVEEL KOST EEN LIFT HUREN IN DILBEEK?

De prijs van een lift is vooral afhankelijk van de tijd en afstand tot uw locatie. Elk geval is anders, dus ook liftverhuur. Toch kunt u in de meeste gevallen al een lift huren met bediening voor € 85,- excl. BTW.

Contacteer ons gerust telefonisch voor meteen een prijsinschatting. Maar u kunt ook gewoon meteen een lift huren via ons reserveringsformulier. We laten u dan spoedig weten wat de kosten zijn voor een liftverhuur.

Een meubellift, ladderlift en verhuislift in DILBEEK huren?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit DILBEEK

 • Neem de Kauwenlaan, Smissenbosstraat en Bodegemstraat naar de Ninoofsesteenweg/N8 6 min. (2,6 km)
 • Neem de Kauwenlaan, Smissenbosstraat en Bodegemstraat naar de Ninoofsesteenweg/N8 6 min. (2,6 km)
 • Vertrek in zuidwestelijke richting op de Kauwenlaan naar de Heiblok 450 m
 • Sla linksaf naar de Lange Haagstraat 170 m
 • Sla linksaf naar de Smissenbosstraat 750 m
 • De Smissenbosstraat draait naar links en wordt de Rondebosstraat 200 m
 • Sla rechtsaf naar de Nieuwenbosstraat 240 m
 • Sla linksaf naar de Bodegemstraat 750 m Ga verder op de N8 naar Ninove 25 min. (20,6 km)
 • Sla rechtsaf naar de Ninoofsesteenweg/de N8 Ga verder op de N8 Vertrouwelijk 17,2 km
 • Flauwe bocht naar rechts naar de Albertlaan/de N405/de N45 120 m
 • Sla linksaf naar de Albertlaan/de N405/de N45/de N8b Ga verder op de N45 Vertrouwelijk 2,8 km
 • Sla linksaf naar de Expresweg/de Tabakslaan/de N45 550 m Ga verder op de Kapittelstraat. Neem de Hellestraat naar de Botermelkstraat 4 min. (1,7 km)
 • Sla linksaf naar de Kapittelstraat 700 m
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 140 m
 • Sla linksaf naar de Hellestraat 800 m
 • Sla rechtsaf naar de Wilderstraat 97 m
 • Sla rechtsaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over DILBEEK Vlaams-Brabant

Uitspraak:0

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in DILBEEK

verhuisfirma dilbeek, verhuislift huren, verhuislift huren melle, verhuislift huren gent, , ,

Verhuizen naar DILBEEK

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten DILBEEK naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van GROOT-BIJGAARDEN, ITTERBEEK, SINT-ULRIKS-KAPELLE, SCHEPDAAL, SINT-MARTENS-BODEGEM, SINT-GERTRUIDE PEDE, SINT-ANNA PEDE, GOUDVEERDEGEM verhuisd.

Verhuiskampioen is een spécialist in liften: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in DILBEEK. ➤Liftverhuur per uur ➤24/7 liftservice in regio 1700 ➤Ervaren personeel ➤Meer dan 20 jaar ervaring