Verhuislift huren Deftinge

Bent u op zoek naar een professionele liftservice (verhuislift, meubel- of ladderlift) in DEFTINGE (9570)?

De Verhuiskampioen is een spécialist in liftverhuur: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in regio DEFTINGE.

Voor uw waardevolle meubels of onderdelen die niet via een trap of lift verplaatst kunnen worden, voor de levering van een nieuw salon of om een vrachtwagen te legen, is een verhuislift of meubellift huren vaak de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste oplossing!

 • Ook op zon- en feestdagen
 • Prijs vanaf € 85,- excl. BTW
 • incl. één verhuizer/bediener
 • Verhuisliften op wagen
 • Belastbaar tot 300kg

Voorkom dat uw spullen vallen, muren, trappen en zelfs uw meubels beschadigd geraken. En wat met de fysieke impact op uw rug en nek? Wij hebben de ideale oplossing voor u als Deftingenaar. Door het inhuren van één van onze verhuisliften met operator. Dat is onze verhuislift service in régio 9570!

liftservice: meubelliften, ladderliften en verhuisliften

ONZE LIFTEN

Dankzij onze goedkope verhuis- & ladderlift service, kunt veilig en snel alle meubels, een nieuwe salon en alle andere grote objecten of verhuisdozen naar boven of beneden verplaatsen.
Zelfs wanneer u autonoom verhuist, kan een verhuislift goed van pas komen. Ons liften zijn te huur per uur, zo kunt u aan een zeer goedkope prijs uw spullen verhuizen.

Lift op vrachtwagen

Als u van een appartement op de bovenste verdiepingen verhuist, is het huren van een verhuislift of vrachtwagenlift uw beste oplossing.

Deze liften zijn de grootste vrachtliften aangeboden door Verhuiskampioen, ze kunnen zonder problemen de 8e verdieping bereiken!

Een bestuurder/operator is natuurlijk altijd inbegrepen in de prijs voor een snelle en veilige verhuis van uw kostbare goederen & meubelen.

OF

Ladderlift/aanhangwagen

Verhuiskampioen heeft ook ladderliften met een grote verhuizing lade. Dit maakt een snelle installatie in uw tuin, uw binnenhof of een smallere doorgang mogelijk.

Deze lift is niet alleen zeer gemakkelijk in gebruik, maar ook bijzonder compact (en hij is elektrisch!).

Merk op dat het huren van dit type liften ook mogelijk is voor langere periodes (voor dakbedekking, renovaties en werk op langere termijn, enz.).

Waarom kiezen voor Verhuiskampioen ?

Ervaring gegarandeerd

Verhuiskampioen biedt zijn klanten al meer dan 20 jaar een snelle en onberispelijke service.

7/7 dagen beschikbaar

Onze liften zorgen voor een veilige verhuis 7/7 & 24/24 voor een lage prijs!

Verhuislift met chauffeur

Heeft u geen rijbewijs? Geen probleem, wij verhuren onze verhuisliften met chauffeur.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Een extra verhuizer of verhuiswagen nodig? Wij passen ons aanbod aan aan uw behoeften.

Voorbeelden van verhuis- of ladderlift huren in deftinge

« In heel België kan Verhuiskampioen een passende liftservice bieden: ladderliften, verhuisliften en meubelliften te huur per uur vanaf € 85,- »

lift huren deftinge

Score: 5 / 5 gebaseerd op 11 klantenreviews

vanaf

85 euro

excl. BTW Product Beschrijving: Verhuur van ladderliften, meubelliften en verhuisliften DEFTINGE

offerte aanvragen voor verhuizing & huisontruiming

Uw voordelen met Verhuiskampioen lift service

10
jaren evaring
100%
tevreden klanten
10
VERHUISVOERTUIGEN

EN OOK …

 • Flexibele liftservice, zon- en feestdagen inbegrepen
 • Lift met of zonder verhuiswagen
 • Een gratis offerte
 • Beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd
 • Betaalbare huurprijzen
 • Een team van ervaren professionals
 • Moderne & professionele liften tot 300 kg

CONTACTEER ONS VOOR AL UW VRAGEN ROND EEN LADDERLIFT HUREN IN deftinge

Ladderlift huren voor uw leveringen van TV of Elektro

Net een grote tv of groot elektrotoestel (koelkast, diepvriezer, wasmachine, droogkast, vaatwasser, kookfornuis en alle inbouwtoestellen) gekocht bij VERMIESCH RONNY , Vanden Borre , Krëfel , Piens , ELVP , Algemene elektriciteitswerken Gill Goetgeluk , De Paepe Kristof in DEFTINGE? Mogelijk is de levering & verplaatsing van de technieker inbegrepen in de aankoopprijs. De kosten van een ladderlift moet u zelf betalen. Geen probleem, de Verhuiskampioen helpt u graag met de goedkope ladderlift om deze naar de juiste etage te brengen.

MEUBELLIFT HUREN VOOR MEUBELEN

Heel wat van onze klanten kopen een groot meubel (een nieuwe kast, salon, bed of volledige eetkamer) bij een Merlin Meubelen-Keukens nv , Stéphane Dattiches, M. , Merlin Meubelen , Mayan Interiors , Meubelen Ter Schoote, Gauquie Interior , Vastiau Godeau , Cockaert Design , Meubelen Jonckheere , Swinnen Store , Trendwood , maes-boons , Samyn Wonen , Bedking-Ergopolis , De Graeve Meubelen , Nash Enterprises in DEFTINGE. Geen sinecure om dat op één van de verdiepingen te krijgen zonder muren of de meubelen zelf te beschadigen. Een meubellift huren per uur is dan de ideale oplossing!

Contactformulier

Vermeld uw naam en voornaam (bijv. Jan Janssens)
Een geldig e-mailadres ingeven
Een geldig telefoonnummer ingeven
Gelieve een boodschap in te geven

VERHUISKAMPIOEN : SPECIALIST IN LIFTENVERHUUR TE DEFTINGE

Bent u één van de vele inwoners van DEFTINGE en op zoek naar een lift te huur voor uw meubelen, elektro of andere grote spullen te verhuizen? Met meer dan 20 jaar ervaring is ons bedrijf gespecialiseerd in een lift service aan aan de beste prijs in regio DEFTINGE. ().

Natuurlijk komen wij ook in de omliggende gemeentes zoals SINT-MARIA-LIERDE, LIERDE, SINT-MARTENS-LIERDE, HEMELVEERDEGEM, SINT-MARIA-OUDENHOVE (ZOTTEGEM), STEENHUIZE-WIJNHUIZE, DEFTINGE, OPHASSELT, PARIKE, GODVEERDEGEM, SCHENDELBEKE, ERWETEGEM, SINT-LIEVENS-ESSE, SMEEREBBE-VLOERZEGEM, HERZELE, MICHELBEKE, GERAARDSBERGEN, NEDERBOELARE, ZOTTEGEM, GOEFERDINGE, BRAKEL, SINT-GORIKS-OUDENHOVE voor een ladderlift, verhuislift of meubellift. Met meer dan 20 jaar ervaring in verhuizingen, beschikken wij niet alleen over de nodige expertise om goederen te verplaatsen, daarnaast hebben wij ook verschillen liften die wij te huur aanbieden per uur in regio DEFTINGE.

De Verhuiskampioen is een lokale speler in de regio DEFTINGE, wij komen gerust te mogelijkheden bespreken voor een verhuis of levering met een lift. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat ontvangt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in ons kantoor in Ninovena afspraak ook na de kantooruren,  geef ons een seintje wanneer u wenst langs te komen. Het is slechts 11,2 km km rijden van DEFTINGE en Ninove, dat is slechts 13 min. minuten voor u bij ons bent.

Natuurlijk bieden wij niet enkel liftservices aan… We kunnen u helpen met het demonteren of monteren van uw meubelen, een verhuislift met verhuizers, kortom een verhuis van A tot Z. Ons team van ervaren verhuizers staats steeds voor uw klaar!

Verhuis van A tot Z met verhuisdozen
gratis verhuisofferte aanvragen

PRIJS: HOEVEEL KOST EEN LIFT HUREN IN DEFTINGE?

De prijs van een lift is vooral afhankelijk van de tijd en afstand tot uw locatie. Elk geval is anders, dus ook liftverhuur. Toch kunt u in de meeste gevallen al een lift huren met bediening voor € 85,- excl. BTW.

Contacteer ons gerust telefonisch voor meteen een prijsinschatting. Maar u kunt ook gewoon meteen een lift huren via ons reserveringsformulier. We laten u dan spoedig weten wat de kosten zijn voor een liftverhuur.

Een meubellift, ladderlift en verhuislift in DEFTINGE huren?

Routebeschrijving naar VerhuisKampioen vanuit DEFTINGE

 • Neem de Kerkstraat naar de Hekkouterstraat 53 sec. (400 m)
 • Neem de Kerkstraat naar de Hekkouterstraat 53 sec. (400 m)
 • Vertrek in zuidelijke richting op de Ottergemstraat naar de Dreefstraat 51 m
 • Weg vervolgen naar de Kerkstraat 350 m Ga verder op de Hekkouterstraat. Neem de Pikkelgemstraat naar de Astridlaan/N42 in Geraardsbergen 3 min. (2,4 km)
 • Sla linksaf naar de Hekkouterstraat 700 m
 • Weg vervolgen naar de Pikkelgemstraat 750 m
 • Weg vervolgen naar de Lindestraat 500 m
 • Weg vervolgen naar de Galgestraat 450 m Neem de Aalstsesteenweg/N460 en Expresweg/Tabakslaan/N45 naar de Het Angereelstraat in Ninove 8 min. (7,6 km)
 • Sla linksaf naar de Astridlaan/de N42 41 m
 • Sla rechtsaf naar de Aalstsesteenweg/de N460 4,8 km
 • Weg vervolgen naar de Expresweg/de Tabakslaan/de N45 1,9 km
 • Sla rechtsaf naar de Joannes-Baptist van Langenhaeckestraat 700 m
 • Sla rechtsaf naar de Paardeveldstraat 37 m Ga verder op de Het Angereelstraat. Rijd naar de Botermelkstraat 2 min. (800 m)
 • Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Het Angereelstraat 700 m
 • Sla linksaf naar de Wilderstraat 81 m
 • Sla linksaf naar de Botermelkstraat 11 m

Meer details over DEFTINGE Oost-Vlaanderen

Uitspraak:def·ting·ə

Gerelateerde zoekopdracht van mensen in DEFTINGE

verhuislift huren prijs, verhuislift huren kortrijk, verhuislift huren aalst, verhuislift huren genk, verhuislift huren hasselt, dakdekkerslift huren, verhuislift huren dendermonde

Verhuizen naar DEFTINGE

Natuurlijk kunt u erop rekenen dat VerhuisKampioen u ook verhuist buiten DEFTINGE naar een andere stad. Elke verhuis is anders en wordt vooraf besproken, begeleid en gepland. In ieder geval verzekeren wij u een kwaliteitsservice tegen de best mogelijke prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan, ook als u bijvoorbeeld naar of van EEN ANDERE STAD IN BELGIë verhuisd.

Verhuiskampioen is een spécialist in liften: verhuisliften, ladderliften, meubelliften te huur vanaf €85,- in DEFTINGE. ➤Liftverhuur per uur ➤24/7 liftservice in regio 9570 ➤Ervaren personeel ➤Meer dan 20 jaar ervaring